Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRUZNI TOK NA ILIDZI JE JEDAN OD 7 SVJETSKIH APSURDA .
@nanomesh e nije ni kapslok nego CAPSLOCK :D
Nema ludjeg kruznog i nepismenijih vozaca. 5% ih zna koristit, svi ostali se nabiju u vanjsku traku. Jos i tramvaj. Divlji zapad.
Jarane mora u vanjsku traku ako nemisli kruziti unutrasnjom 2 debela sata. Nece niko da te pusti da se propisno prestrojis jer mu gutavo da ga neopizdi neko od pozadi. Ma tu treba drota (ko u Indiji) nasadit na sredinu pod suncobran ga instalirat sa pistaljkom i kandzijom pa da vidis rada reda i discipline
Gdje ces na dvicu!!!!
Cadvi on the road again
Treba traziti od Unesco-a da ovaj kruzni uvrsti u svoju bastinu.. Ima dobre sanse da postane osmo svetsko cudo.
Kako nece kad seljacine vide tramvaj da ide, zalete se kao kamikaze da prolete ispred njeg...
Kruzni tok jedinstven u svijetu, zatvoris oci i po gasu pa sta bude...
momak je malo looud
Tramvaj totalna šteta, dvica malo farbu popraviti.
Nije ga vidio.
"Indira Sinanović: Žena s nikabom može sve, pa i da bude lider i da vozi autobus" Kommentar funkcija otvorena, izvolite dati svoj doprinos u nastavku.
Smije pokazati, ali u tom trenutku prestaje biti interesantna javnosti.Taj prekrivač se očigledno nosi samo prekrivača radi i zbog ničeg drugog.
semafor preimenovali u žmigavac, kažu radi- ne radi, radi- ne radi
Kada slušam hvalospjeve o mozgovima u BiH, pomislim najbolji smo na svijetu, onda vidim kružni tok na Ilidći i podvožnjak u b potoku i zaključim,mi smo definitivno najveći mufljuzi na svijetu.
Ne generalizuj, molim te. Neki još uvijek znaju pravilno napisati Ilidža i Buča potok. Na drugu stranu, mufljuzima je mjesto na dopunskoj nastavi iz bosanskog jezika, a ne pored pametnih telefona.
@ostali122 nisi ni ti pravilno napisao, buća potok je ,a ne buča....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li tramvaj imao prednost?
kako je "genijalno" napravljen, dobro je da nema mrtvih glava svaki dan