Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papčino poznaješ li ti ZOBS zakon o bezbjednosti saobraćaja očito da ne. Po zakonu djeca od 14. godina smiju voziti skuter (motocikl) do 50 kubika uz polaganje znakova. Ako je ovaj imao položene znakove kacigu i reg. skuter sve je po propisu.
Zalosno i samo zalosno.Na clanak o teskoj nesreci na Sarajevskoj Malti nemoze se komentarisati ni vidjeti imena nastradali dok Nezavisne Novine nase genocidne rs to pisu.Cemu i zasto postojanje ovakvi stranica.Nekada davno federalnom MUP-u sam pisao kako to ameri rade sa vozacima koji nepostuju saobracajna pravila.Izgleda da su se oglusili na to ili se prave puno pametni.TEK NEDAVNO SU DONESENI NEKI PROPISI KOJI NEKOLIKO PROCENATA LICE NA AMERICKE ALI TO NIJE DOVOLJNO U ZEMLJI RASPUSTENOG I NEODGOVORNOG NARODA.SRAMOTA I BIJEDNO STA SVE LJUDI RADE OD SEBE NALOKANI,NAPUSENI I STO JE NAJGORE RAZUZDANA MLADOST.U americi te niko ne pita DALI SI DOBAR SA POLICAJCEM,DALI JE RODBINA ILI SI TESKI KRIMINALAC ,PREDSJEDNIKI,ZAKON JE ZAKON ON SE MORA POSTIVATI.
@ben alo lojavac.....kamila ceka,noc je uveliko...
Vozac auta je bio neki izmetslamac. Njima je terorizam u krvi
napipam ti se mame
srbadija naučila samo da voza traktore po njivama sad šatro hoće na skuter
ovi ocevidci svi sa medEcinskim Vakultetom
kad vidim kolisna djeca vozaju skutere najezim se a policija prolazi pored njih i nista ne cini
Evo jednog teroriste.
Smmradska posla...
sta ce djete od 15 god za skuterom.. kaznit toga sto ga je udario i kaznit roditelje od malog sto su mu kupili skuter i sto su mu dali da voza se..