Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Efendicu smaknuo si srpskog prebjega. Ja sto pisem ovo i sam sam srbin,ali GLGORICI su trebali promijeniti i prezime kada su se poturcili pa vas zato molim sve koji imaju srpsko prezime a tursko ime da im presudite na takav nacin i onda o bosni nece ostati ni par hiljada bosnjaka. Pravda je spora ali neizbjezna!!!
Tako , samo nastavite . Iztrijebite sami sebe .
Gdje politika i dijalog umre radzaju se ratovi i sukobi ...nista ovo nije strasno nedostatak jezickog izrazavanja...a i bolje ovako trenirati nego na nekim svinjama tamo )))
a kako ces to da uradis glupi bosanac? Osim toga tipovi nemaju nista sa sandzakom
hahaha a dagle slike i lika sa rambo nozem hahaha
Ima li šta novo??
Simbol grada je NOZ,a mislim da ovi sto proizvode nozeve najvise profitiraju u sarajevu.Sace nas EU primit zbog uvoza nozeva.
hehehehehehe teheranci teheranci..... stjjeeram vam ga i sestri i majci. u vas ne treba dirati (zna se fala bogu u sta se ne dira) treba vas samo prepustiti same sebi i bosna ce bit cista od smmrrada loja i balinluka najkasnije za par godina
Na jeziku bošnjaka se piše zbo.
Ovo mora da su neki banditi sa Širokog Brijega??? Gdje bi to činila mirna, kulturna, uljudna, obrazovana i bogobojazna sarajevska djeca, nema šanse...!
protjerajmo sanđose izgrada
ccc koji likovi... ovom Amiru stari drzi onu firmu pinjo linea a vec je jednom bio osudjivan za reketarenje Almira Cehajica batka. Mozda ali mozda ga i zatvore ovaj put
Ovo je vazda prekardasilo...
joj Ashca jarane :)))))
hm 07.12.2009. u 16:02 Cijelo Sarajevo handzar divizija. Pripreme za revans!