Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa je li vas stid Boga , kojeg god.. Ja sam iz Travnika , Musliman sam , nisam poznavao momka ali mi je opet zao. Ne mogu da vjerujem da neko za momka koji je bio student , imao 22 godine , cijeli zivot pred sobom , bio suvozac napise \"Jedna budala manje\".. Osoba koja napise takvo nesto ili maloumna , ili nesto nije uredu.. ali pazite s tim komentarima vise :s Nek mu je laka zemlja.. :(
@ merima dečko se vraćao iz zagreba. pred kućom ga je jedan kreten pokupio. nije u pitanju nikakva budala manje. sram te bilo.
Nazalost, budala je ostala ziva, poginuo je fin momak kojeg su svi voljeli.
Jedan budala manje, pa koje god vjere da je laprd\'o.
Josipe, pokoj vjecni nek ti daruje Gospodin!
Nezelim da se ikome rugam,pokoj mu dusi al ovo su oni isti sto su meni jednom sletili pred kucu i izvalili mi cosak i dva prozora razbili.Bio je jedan katolicki praznik al ne mogu tacno da se sjetim koji je to bio al samo znam da je to bilo 2007 godine.
Zasto se nemoze komentarisati ovo u Zenici, mozda zato sto vam je VF sponzor reklamama.