Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma tamo je non-stop rokanje :) preporuka ,ko nije gledao: " tropa de elite " prvi i drugi dio
Kad se hoce sve se moze !
Znaci uskoro ocekujemo Tropa de elite 3
Tito nije posjedovao vile ,kuce,jahte,lovista . Sve to je pripadalo drzavi,pripada i danas. Tito je to samo koristio. Tito je bio predsjednik jedne velike i mocne zemlje. Zemlje od koje je nastalo 5-8 ( zavisno od tumacenja ) jadnih i bijednih banana,republika. Brazil je zemlja trecega svijeta,bila i vjerovatno ce ostati.
pogledajte vi film MANDA BALA, pa onda skontajte gdje vi zivite
Samo dodji "gazijo"...pa da i tebe nanu u hladno celo ljudi, kao sto su one u Srebrenici svoje "gazije" ljubile....samo dodji, samo dodji....sto vas vise dodje to bolje....ponesite i t@bute sa vam, sto vise njih, trebace vam.....
Pogledajte ELITE SQUAD 1 i 2 Prejako
A bogami nije ni tvoj Tito naplaćivao honorarno dok je vodio svoju državu, koju je napravio po principu "drži vodu dok majstori odu". Ode majstor, sve popuca po sastavima. Sve što je imao, vile, otoke, lovišta, brodove, vozove, auta, sve je platio pošteno od svoje mjesečne plate koja je iznosila nešto jače od 5000 DM (86.670 dinara).
A gdje cemo onda baklje i trebe kupovati kada odemo u Brazil?
Da da, garant je živio i hranio trinaest žena i 30-tero djece od sakupljanja starog željeza, a možda i od tantijema i honorara za autorska prava... ili od reklama na svojim blogovima.
Bitno je biti Bošnjak Deista, oduzeti legitimitet IZ, jer dženaza košta preko 3000 KM, pljačkaju na nesreći narod i krše propise vlastite vjere, jer Muhamed a.s. nije uzimao pare da klanja namaz, bilo koji, niti je Hatmu naplaćivao, niti Jasin i bio je na strani naroda, a ne tadašnjih bogataša i tajkuna !
da hoce ko protjerati ovu bagru sto je Alija Izetbegovic doveo u Sarajevo
ovako je isto bagra protjerana iz sarajeva '84
Eh da hoce i ovi nasi ovako procistiti Ilidzu,Hrasnicu,Koloniju,Buca Potok i slicno...bi bio merak!
Hahahaha, pa nisu ludi da sad divljaju protiv policije, pa da prvenstvo docekaju u zatvoru. Valjda je logicnije sad biti manji od makovog zrna, a kad dodju turisti navijaci, novinari, i ostali ljudi na svijetsko, onda izac u akciju :)
jarane, ozeni je. Super se zigu!
Ko je igrao Max Payne 3 ovo mu je vrlo blisko ;)