Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vidimo jel smiju neplacati evropljanima plin?
Koji su to igrači, Poljaci, Slovaci i Česi su veliki amer. sateliti u ovoj akciji oko Ukrajine i već dugo potpiruju vatru želeći Ukrajinu na svojoj strani!
Slovacka ce ruski gas koji preko Ukrajine dolazi u Slovacku, isporucivati Ukrajini da bi smanjili ukrajinsku ovisnost o ruskom gasu. Slovacka bi rado isporucivala i svoje zalihe gasa, ali su svojim ukrajinskim partnerima rekli "Kad bismo imali brasna kao sto nemamo masla, dobar bismo kacamak napravili".
A Evropa kupuje gas od Rusije!? Hebo lud zbunjena!
sad evropa i cionisti pokusavaju na svaki nacin blokirati rusiju,a sami znaju da im nece uspjeti....do 2020 se raspada evropska unija!!!igra cionista da uvedu "demokratiju",ne mogu oruzjem ali mogu svojim placenicima i ludim obecanjima...
Debilizam