Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet im dušama!
Naravno da je bitno odakle su. Na primjer da li su iz vlastite familije ili ne. Ili te se isto tikne kad se sruši avion u Africi kao iznad Evrope, onako retorički i cinički pitano.
zalosno
Negdje sam procitao da je uzrok dekompresija u kabini vjerovatno zbog pukotine na jednom od prozora. Dakle svi su bili van svijesti prije nego se avion srusio. Ako tacno barem nisu prezivljavali strahotu pada.
mene puskom nebi natjerali u avion radije autom cu ici do na kraj svjeta ili brodom avion ne ne
Nemojte zaboraviti cinjenicu da je milion i pol ako ne i vise osoba raseljeno, protjerano iz BiH sirom svijeta. Bilo kako bilo, tragedije su svakodnevnica i naj vise ih dolazi greskom ljudske gluposti. Neka je svima u ovoj avionskoj nesreci rahmet dusi/ pokoj dusi i lahka im crna zemlja . Nedao Bog nikom. Njihovoj porodici sabur/mir neka vlada i izdrze gubitak naj milijih. Ipak smo mi svi samo ljudi.
Rip!
:(
18 minuta horora....sta napraviti nego nazvati svoje najblize ako mozes...
u avionu handy nema prijem, vjeruj mi, provjeravao sam. Pogotovo na toj visini. (kontam) U tim momentima kad znas da je kraj, zagrli zenu ili koga vec svog pored sebe i moli da bude brzo i kratko.
Zato i kazem ako mozes, jer nisam sigurna, ja bi u svakom slucaju probala. Uvijek iskljucim mobitel prije starta i sad me bas vuce da kod sljedece prilike vidim ima li ili ne :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
RIP
Nadam se da su uspjeli izbjeci ovu tragediju, ne do Bog nikome, mada su svi bili bez svijesti prije katastrofe...opet strasno.
Uzmi malo porguglaj, citaj o nagloj promjeni pritiska, o gubljenju svijesti u tim mometnima, nisu uzalud boce sa kisikom u avionima, jedna od mogucnosti zasto se nije posada javljala kontroli leta je ta da su izgubili svijest, a sad, pitanje je zasto su tako naglo poceli gubiti visinu.
Znaci i nasih je bilo 😕R.I.P
nemaju nase papire oni su njemci