Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci su najstarija nacija i najstarija kraljevina u regiji. To što sada u Bosni ima onih koji se nazivaju Srbi i Hrvati je zabluda osmišljena prvenstveno u Beogradu, da se jedan narod (dio naroda) prisvoji, i time da se prisvoji i teritorija na kojoj taj narod živi. To je politika velike Srbije koja je izvor zla kako za sve tako i za same Bosanske pravoslavce. Kada jednom shvate ko su i odustanu od petokolonaške izdajničke politike, mir nikada neće biti upitan.
SDA-u je vrijeme odbrojano, treba samo sačekati lokalne izbore i najurit bandu za sva vremena, dosta je bilo vaših muljanja i lopovluka!
Srbe iz Sarajeva je otjeralo njihovo vodstvo Karađič,Kraišnik koji su govorili da če da izgeade novo i bolje Sarajevo,niko srbe nije tjero iz svojih kuća,stanova kao što su oni radili širom BIH,što ste napustili Ilijaš ,Vogošču,Iliđu i sl,pa sad vaši lideri govore da je Sarajevo etnički čisto,bujrum vratite se mi ne napadamo povratnike kao vi
SRBE SU IZ SARAJEVA OTJERALE NJIHOVE VOĐE, I SADA ISTE DRŽE KAO TAOCE NA OKUPIRANOM DIJELU SARAJEVA . ZNAJU SVI SRBI NA OKUPIRANOJ TERITORIJI GRADA DA BI IM BILO BOLJE DA SU U SASTAVU SARAJEVA KAO GLAVNOG GRADA BH -KVALITETNO LJEČENJE UZ TO JOŠ I OD GENOCIDNE POLITIKE. -KVALITETNIJE ŠKOLSTVO -VEČE PLATE I PENZIJE -LAKŠE ZAPOŠLJAVANJE -ITD ALI SAM ZABORAVIO, DA ČETINARI, VOLE GENOCID,SLANINU, ČVARKE,GUSLE, OPANKE I OSTALI FOLKLOR KOJI MU NUDE POLITIČARI U OSTVARENJU SASVIM DRUGIH CILJEVA A NE DOBRO SVOM STANOVNIŠTVU..
OPET NIKO IZ SARAJEVA!SAMO DOŠLJE!!!
Trebao si to reći Aliji i Harisu u Dejtonu, a ne da potpisuju zbog svojih begovata j...li ih oni ko i RS što im dadoše bez trzaja. Papak jedan ko i svi iz lopovske SDA.Prokuženi ste bando...
Vrati se u Gacko odakle si došao, pa budi ako hoćeš i predsjednik skupštine opštine.
Jeftini politicki poencici usmjereni prema nepismenom dijelu Bosnjackog naroda. Ali narod ne nasjeda vise i sve vise dolazi pameti. Svako normalan zna da je to nemoguce sad zasad,( mada bi voljeli). Prvo treba urediti i obogatiti ovaj dio Sarajeva, gdje sve propada, od muzeja i preduzeca pa nadalje... Narod vise nije ovca za sisanje. NAROD ZNA (nakon Karadzica (Dodika)itd) ko je najveca nesreca koja mu se dogodila u proteklih 20 god.
Jel\' ovaj prespavao posljednjih 20 godina ?
I promijeniti ime onom što je nekada bio grad, a sad je najveća selendra u Evropi. Prijedlozi: Sadaka City Bombograd Najnoviji P a z a r Novo Gusinje & Sjenica Novo Bošnjačko Selo I s l a m a b a d Vučitrn (i Šipci su značajan faktor) dajte svoje prijedloge pa da se ide na izbor novog imena.
@PDD I Sarajevo je muslimanski grad. Dokazi da nije. A ovaj Zvizdic, ako hoce da vrati sve na prije \'91 neka vrati i sve one koji su zivjeli u tom gradu prije \'91, a one od poslije \'91 u Sandzak. Pa ces vidjeti kako grad funkcionise. Zato sto ste rastjerali sve ono sto je cinilo Sarajevo i jeste vam tako \"dobro\".
Zvizdić je OK ali jedna lasta ne čini proljeće. SDA je što se Sarajeva tiče svoje završila. To više nije SDA već Podrinjska partija. Prvih 100 ljudi su iz 5 sela sa Drine. Srebrenica, Žepa isl. Osim Denisa nek neko navede jednog viđenijeg SDA kadrovika da ima ličnu iz Sarajeva.
The Guardian piše u članku o Anđi da je \'\'Banjaluka srpski grad u kojem neće biti prikazivanja filma U zemlji krvi i meda\'\'. Mene nešto žestoko štrecnulo! Sjetio sam se australijskog \'\'Fair life-age\'\' što je prošao silne logore u Malom Aušvicu.
NISAM NEKI LJUBITELJ SDA ALI JE VEC VRIJEME BILO POSTAVLJTI OVAKVA PITANJA \"ODNOSNO ZAHTJEVE\" POGLEDAJTE SAMO DOBRINJU 1 I 4 PA TO JE BOLESNO. A DA NE GOVORIM O OSTALIM DJELOVIMA GRADA.
slažem se s ovim, sarajevo vratiti da bude kako je bilo prije rata! nadam se da neće ostati samo na ideji, kao i sve do sad.