Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ste Majkicku mogli isplatiti sa 28 000 KM isplatite i djecu mani cestitki od toga se ne zivi
Tol'ko para za jedan mjesec primi Kemal Kozaric,on u CBBIH 16.500 km a hanuma mu 7.500 u drzavnoj agenciji za bankarstvo
Vrhunac licemjerja, ni marke im ne daju i onda kada namole i isprosijace da odui postignu rezultat fol cestitke , pratili smo vas!
A sta li im znaci tvoja cestitka? Da imas obraza nebi se ni oglasavao povodom ovoga.Koliko ste dali novaca da pomognete ovoj djeci? Sram vas bilo !!!
sto se svi vole kititi tudjim perjem............u nasu jedinu nadu ne ulazete ni marku.......u nasu djecu omladinu sportiste......marš
sad svi generali poslije bitke.
Vid' mu bademastih macjih ociju! Sijaju na spomen para i slanine!
Jel vam ovo platio Denis da objavite? Denise, bolje je da radiš i daš ljudima pare da odu na kakvo takmičenje. Nema potrebe da čestitaš, treba da te bude stid i tebe i sve tvoje kolege. Al šta reć za seljaka koji dolazi iz takve stranke. Kad možete uzimat svi po 7 milja plate, 30 milja penzije za dan pobrinite se za ove sportiste bar mi ćemo ostali se snać ima kontejnera i hrane koju vi bacate.
Nek skijas Zeljko Komsic iz svog dzepa isplati djeci 6 000e taman da se opere sto je se skijao za novac sugradjana.
Sad će te se vi naslikavati sa momcima a niko dinara ne ulažeu sport. Mamu vam jeb obriši dupe sa tom čestitkom !!
zviznem mu ga nekom iz familije. nek oproste klix -ovci na vulgarnosti
fino sto si cestit'o... negi uplati djeci sad pare..
Sta nas boli tuki sto je on cestitao ? Pa i ja sam cestitao, i jel iko objavio to?
mrs licemjeru