Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okrenimo se zapošljavanju preko štele u elektroprivredu i dr...budi ka Zvizdić
razumijem ja da sirenja straha ima veze sa predizbornim kampanjama, ali opreza nikada dosta, ne smijemo dopustiti da nas zmija pokusa ujesti, a kamo li ujede iz iste rupe...
Upravu si ;)
Koga je zmija ujela i šlaufa se boji.
Jedina realna opasnost je lopovska koalicija SDA-SBB i Nasa LGBT stranka.
E to moras reci svojim sunarodnicima koji su navikli da visoki Incko radi kako oni zahtijevaju. Sada je vec druga situacija, njima to n eodgovara i onda uškaju narod da ce biti sukoba. Ko, sa kim, protiv koga ? Znaju da sami bosnjaci ne smiju ni na mjesnu zajednicu poci, ali drugi vise niko i nikada nece s njima. Ni svabe i francuzi nisu ono sto su bili 90-tih. Ko smije pokusati prvi? Mozda bi Ahmetovic ili Salkic ili neki . . . ali moras imati muda za to
Za rat treba dvoje ,a mi imamo troicu.
Tako ste govorili i 91-92 bas isto,vi opasnost nevidite jer vam ne odgovara a ona vam je na kucni prag dosla...
Moli bga zvizdicu da se nezarati,jer bicete vi prve mete,dosta ste srali.
Dragi moj Zvizdane.Ebo te onaj ko te napravio,pa dosada nasi politicari iz Federacije su non stop ponavljali kako je ovo destabilizacija odnosa u BiH.Referendum pa onda vjezba u Srbiji,znaci Zvizdane mi smo rastjerali i ovo malo investitora u Federaciju zato sto pricate nebuloze na medijima,kao cista agresija Srbije,te ovaj famozni referendum koji ste sami iznudili,sad prijeiteratom i to otvoreno.Pa kako ti majmune mislis bilo sta napraviti u Federaciji ako budes prijetio ratom u BiH.
...mojne demagogije, titet. sve je bespotrebno pokrenuto podnskom ustavnom sudu na nešto što 20 godina postoji. ako je baki mislio da će "šaptom pasti", očito se zayebo. ili su, opet, 2 ahbaba izrežirala predizborni šou za tupavu masu.
hajd ti sredi kome preko stele jos koji posao i zasij onu rupu na carapama
Bogami ZVizdiću, vjeruj mi opasnost da kastarofalno izgubite lokalne izbore je sasvim realna, A nakon održanog refrenduma u Srpskoj moraćete na VANREDNE. JEr ako CIK može organizovati refrendum može vala i vanredne izbore :))
Hajte srbi na Tuzlu da vam opet mamu jebemo.
@AdelDelic Tuzla je u drugoj drżavi!
@AdelDelic @HelpNato Pršte direkti i aperkati zadnjih dana, u nokdaunu su, čeka se razarajući kroše!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A. Izetbegovic , rata neci biti mirno spavajte... pa svi znamo sta je bilo
Vrlo dobro, sjedi.
Nepostojeca opasnost, a koji je tvoj plan B Turska jal Njemacka?
Zvati Zvizdića da dođe sutra u Beograd da dobije pravila i procedure u razmontiranju BiH da ne bude nespreman!
@Ronex @HelpNato Istina živa, ja čitam samo N1, B92 i Danas. Kad pogledam komentare, poprilično ih ima što iz F BiH što iz RH u zavisnosti ko je tema. Na Vecernjem Listu kad odeš na komentare misliš da si u Beogradu. Pametni ljudi čitaju sve da bi ispravno sve odmerili.
lijepo pricas zvizdicu ali od lijepe price nema nista.bih je dovedena do praga rata,to vidi i posljednja budala,ti i svi pro bosanski orjentisani politicari,bar se tako izjasnjavate,doveli ste bih u tesku situaciju kriminalom i korupcijom, ocekujuci da neko drugi uradi ono sto ste vi trebali uraditi.bih je prije deset godina i prva iz bivse drzave trebala biti u e.u i natou zbog specificnosti situacije.sve vas treba pohapsiti i oduzeti vam imovinu.
kakav crni rat.....niko vise nije lud toliko
@mirrorce, ko ga zelio u kuci mu bio,ali sam dozivio i jedva prezivio prosli koji naravno nisam zelio ali ko te pita.gotovo istu retoriku sam slusao i iste stvari gledao i pred ovaj prosli rat,koga su zmije klale i gustera se boji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)