Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Kurz već Kurtz!
ZVIZDICU PEDERUUU..
zvizdic sa kurzom hahaha
Klixovci bice otpušĆanja ocamm..
Ne znam kako da ovo sročim, ali potrudiću se da objasnim. Demokratija je pravo govora, izjašnjavanja. A sada koliko vas u srcu misli sve najgore o SAD, Rusiji, drugim zapadnim državama? Koliko vas staje na stranu direktnih neprijatelja Islama, samo zato što se bojite njih više nego Boga? Koliko vas je toliko puta htjelo online da napiše pravu istinu koju ste vidjeli, ali vas je strah zaustavio da vas ne uhapsi CIA ili neka naša šugava policija? Koliko vas zna da su braća sa bradama.......
....klanjala u istim dzamijama sa balijama? Koliko vas zna da su se te balije bunile što klanjaju drugačije? -Ljudi poslije toga naprave sebi mesdzide i klanjaju na svoj način. Da bi se balije bunile zašto se odvajaju. Razmislite koji debili su te balije... -Koliko vas plaća RTV taksu? -Ja je neću nikad platit, dokle god ponavljaju za CNN i drugim protivnicima Islama, ko je terorista a ko nije, kad budu bili neutralni, tad se možda odlučim platit, dokle god izvještavaju kako su Ameri..
Zakon koji zabranjuje hidzab na poslu.... Pa nećeš mene. Selam od "ne Bošnjaka", muslimana, nažalost iz Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosanski Vilajet ne može ući u EU, jer je to privilegija država, Republika. Ukidanje bosanskog Vilajeta i stvaranje REPUBLIKE BOSNE je jedini cilj Muslimana.
Ja sam musliman, i nemam sličan cilj. Ja bih volio da se podijeli Bosna, ali tako da u jednu idu Bakir i ovce, a u drugu mii ostali da sebi gradimo poslove itd. Bilo bi super, samo razmisli.
@KBV To je utopija kao što je utopija bila islamska deklaracija o stvaranju IS na prostoru RBiH. BiH je zajednica tri naroda, koji su podijeljeni, a Srbi su sebi stvorili Republiku (državu). Bosanski Hrvati nemaju države ito kao ni bosanski Muslimani. Za Muslimane jedinorješenje je stvaranje Republike Bosne u kojoj bi imali bosansku naciju i govorili bosanskim jezikom. Svi ostali muslimani koji nisu za takvo rješenje sebe vide u Turskoj kao nacionalnu manjinu bošnjaka.
Balije ga primiše. Pozdrav za sve muslimane u BiH, osim balija i SDA prdeža.
@kahva mamcija sda i svim glasacima.
Svima jarane.
Hoće čovjek Kurtza i tačka. Nije ovo običan Kuratz - ovo je Kuratz iz EU a on ima love.
Sada je sa kurzom, a tesko je bez njega...
Znači Zvizdiću ti si ga primio :D
A bilo bi zajebano da je bez qrca.