Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo doktore Zvizdicu. Da tacno je da jos nisu mutirali u covjeka jer njihove babe iz ognjista kola vode i truju ih dok su fetusi a kolmoli formirani i razumni formirani oblik. Što bi mudri rekli niko se ne može osramoyiti kao covjek sam et .....
@drinsky1. Mjenjaś i sad historiju jer ćetu boli istina prava.. A jesil ćuo da "RS"dozvoljaje sad arapima kupovinu u "RS"? Jebo ti sebe, biće na kraju prodato isto ko nekad Kosovo.Pa Kmeeee Kmeeeee kmeee kako su drugi lopov itd..😂
Vise puta, u nezavisnim situacijama, koliko toliko normalni ljudi iz RS-a mi kazu koliko je seljacki mentalitet tamo, da je to za neizdrzati. Osnovni komentar na neke bezvezne situacije je:"Lako je tebi u Sarajevu, da vidis gdje i s kim ja zivim."
Oni i civilizaciji nemaju ama bas nista zajednickog.Tako da ih to i ne tangira.
Moj zvizdicu i ostali majmuni nesposobni. Trebali bi ste svi dati ostavke jer ne znate voditi zemlju. To se nije trebalo ni desiti, sto ste to dozvolili.
Necu ni da citam tekst,nista novo.Velicanje zlocinaca a da nepricam i kriminalaca kod nas je sasvim normalna stvar postala.Haski sud ce da padne u zaborav kao i TITOV sud.Do sad su rehabilitovani mnogi presudjeni zlocinci iz ww2.Vjerovatno ce i zlocinci iz ovog rata jednog dana biti rehabilitovani,tako da vam je dzaba pjeniti.Kakva bolan civilizacijska sramota u vijeku gdje se djeca bombarduju,o cemu ti pricas budaletino de vidi od cega cemo zivjeti mamu ti ebem.
Cega se pametan stidi time se budala ponosi i tomu se divi.... Koga treba da cude postupci najvecih zlocinaca i najvecih bolesnika danasnjice... Mene od genocidasa moze iznenadit samo kad urade nesto civilizovano i normalno...
balije iz sda znate li sta drugo za 25god osim kmece
Mozda si u pravu, ali samo kada bi priznao da je bilo zrtava i na druge dvije strane, vi hocete da objasnite kako ste vi naoruzani cekali pa vas drugi poubijali, silovali. Ko vas je poubijao tolike ako je istina da je silovano 50 000 zena . Kad su mogli toliko stici. Od kuda poginule djece toliko, koliko je boraca izginulo. Nikakvom matematikom se ne moze sabrati brojke kje navodite.
Sramota je sto im niko nista ne može??!!!!? Svi ih samo "osudjuju"
2001 Space Odyssey Scena prva: Skupina majmuna oko monolita koji udaraju po kostima. To je slika koju vidim kad neko spomene "Narodnu Skupštinu RS"
neeeeeee to je odiseja
Aha... Kao reality emisija. Pardon, nisam odmah skontao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...kako god hrvati rehabilitiraju stepinca jer je osuđen pod komunističkim režimom, tako i srbi rehabilitiraju "sveto trojstvo" jer su osuđeni pred antisrpskim sudom. uostalom, i počivši bravar je svojevremeno poručio da priznaje samo sud svoje partije. civilizovana jednika će civilozovano poslat u 3 pm svako rehabilitiranje zločinaca, naprosto zato što se ne može samoidentificirati sa činjenjem zla.
Nema tu sramote kad to nije vidjelo civilizacije.