Komentari (584)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUŠĆEN ZAJEDNO SA ČAMPARAMA NIZ VODU OD STRANE DINASTIJE IZMETBEGOVIĆ!!
Turabija za presjednika SDA, najbolji i najutjecajnici clan...
@SultanBego1982 Udbaš Šćepo Brabončić će biti po treći put pregažen, a on neka gazi Arapovićku uz blagoslov njenog šmoklje "anačitičara", a može i Vesnu Š. pozanatu po izrekama "pola meni, polatebi..."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VELIKA podrska za predsjedavajuceg vijeca ministara gosp.denisa zvizdica,buduceg clana predsjednistva iz bosnjackog naroda,koji je izrastao u evropskog lidera i politicara, koji je elokventan, elegantan, kulturan,obrazovan,lijepih i izgradjenih manira, prijatnog izgleda i evropske orjentacije. sda ima veoma kvalitetne i respektabilne kandidate za sve nivoe vlasti,pa je pobjeda zvizdica i sda zagarantovana. gospodine zvizdicu, sretno i da nasu zemlju uvedes u evropsku uniju, do pobjede!
nisi ti dobra s glavom
A budale, šta napriča...
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Tako je, red je da se vlasnik stranke pita ko će biti kandidat. Člnastvo je tu samo da glasa za vlasnika i one koje on odabere.
a sto ne provjerite wiwinn poker?? pljackaju igrace cini se.
Noga zbog Sebije hahaha
Nije glup ako je lopov. Zna da ce izgubiti i zasto bi bio gubitnik.
Znaci od oktobra Sebija, Dodo i Zeljko u Predsjednistvu...
JADNO DA JADNIJE NE MERE BITI! To da Sebija OPET bude na povodcu EU zemalja :) Prepala se jadna kako ce bez silne slave i bez para,dabogda je neko roknuo iskreno ona je gora od Bakira,ona je ta koja je i vodila drzavu u propast.On pi**ka sutio i dopustao sve..I to nema u SDA pametnijih ljudi? To ide predsjednistvo s koljena na koljeno? hahaha
Najbolje da svi iz SDA krenu tvojim stopama i odustanu od kandidature... Bit će nam svima bolje...
amin
Nešto se svi mnogo boje utrke za člana predsjedništva na sljedećim izborima, nikom nije zagarantovano da će pobijediti, a tako i treba.
Isprdak Bakirov, poklopi i pozdravite se. Fahrudin do pobjede!💪
Kad bi mene neko ovako naziogu, ta bi stranka ili imala moje mahanje ili se ne bi baš ovako olako odrekao nećega što je očito volja velike većine članova stranke! A Predsjedništvo stranke će očigledno odlučiti onako kako im kaže Bakir a Bakiru Sebija! A glasanje će biti "tajno" zato da bi se izbjegla sva moguća neugodna iznenađenja tipa da Zvizdić pobijedi i ne nastavi se dinastija Izetbegovića, kao što je to bio poremetio Tihić! I nisam iz SDA!
Mora se povuc kad ce el Bake tajnim glasanjem izabrat Sebiju za kandidata.Da nije smijedno bilo bi zalosno.Pu pu pu
Jos jedna igra u nizu SDA-OVACA
Nije imo muda ni 1992 kad pobjego u Deutschland sa prvim metkom a nisu mu narasla ni 23 godine poslije. Najgluplji premijer od postojanja drzave
Burazeru, najpametniji! Nije jeo govna ovdje a opet premijer...
@sandor1 nemoj vrijedzat one koji su zivote Dali za dinastiju izmetbegovic. Mi bosnjaci smo dobar narod samo imamo mahanku da vjerujemo lazovima.
A ''pristojna, vrijedna i inteligentna kučka'' će ući u Predsjedništvo BiH kad nas Bošnjaka koji nismo na platnom spisku u stranačkoj vojsci SmraDovA ne bude.
To te Bake natjerao hhhhahhhahha Dinastija Izetbegović E pa nećete