Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelimo TV prenos!
VEOMA JE OPASNO ZA CIJELI SVIJET puštati srpske političare iz Tariguzije da Žživi napuste Sarajevo.
Srbijanski mediji tacnije vesti online.rs objavili su tekst danas da labelo dolazi i u Srebrenicu 11.11... stvarno trazi cepa..
MEĐUNARODNI KRIVIČNI SUDOVI su mnogo pravilniji načini komunikacije sa Tariguzijom (Srbijom) koja i sada tokom 2015-e godine nastavlja svoju agresiju na BiH, uglavnom metodama specijalnog rata.
To će biti pravi grupnjak.
"Prvi napad JNA na teritorij Republike BiH, odnosno prvi čin agresije na suvereni teritorij Republike BiH se desio kada su jedinice Jugoslovenske Narodne Armije (JNA) i rezervisti iz Crne Gore, dana 01. oktobra 1991. godine, napali, opljačkali, zapalili i do temelja uništili sela, Hrasno i Ravno u južnoj Hercegovini." ima li ko od ovih balavaca sto se qurce da zna za ovo?
Nema.
Dogovorili sastanak a dnevni red će biti naknadno utvrđen...Idioti... Molim da planirate i jednu sjednicu sa vladom Novog Zelanda a dnevni red...Vidjet ćemo o čemu će se pričat...
Joj Vucke iskace sa svih strana.Hoce li biti docek za njega kao za Baketa u Bg-u
ovo nema nikakvog smisla ... kakva je ovo sprdacina? jos malo pa ce se vratiti ck
Najest se napit pojest nekoliko rakova na Tudji racun i kuci,a ja valja se uslikat malo i za novine i na slici se KAO pravit vazan,a Nista. . .
Haj možda ovi naši šta i nauče. Vjerovatno su i Srbi dno ali kakvi su god od ovih naših nema gore. Naši su pojeli dno i vise nad bezdanom nerada. Pri tom su još vrlo nesretni i nezadovoljni i kontaju kako su im plate premale te usput planiraju i rade privatluke.
Što to???
teferic
Zato sto oruzana agresija na BIH nije uspjela, pa se ide agresija mirnim putem...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)