Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezi, Zvizdicu sta vi znate sta je evropski put.Ovdje ti bez rata nema rijesenja ali ne medzu nacijonalnog, ovdje je neophodan rat protiv kriminala i korupcije.
Joj kakva je grdna. A on je samo zviždao, a ona mislila da joj zviždi jer je mačka, ne zna da on ne zna drugačije da priča.
jeste snazno posvecena...........krupnim koracima koracamo ka EU, jos malo pa ce cijene cigareta biti izjednacene........veliki korak naprijed............sam tako nastavite snazno koracati.........MRS
@Juraj.Janošik evo samo za tebe ...................................................................
@el-mehdi nije u tome stos...........al znam da ti to znas.......samo me zezas..........
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Nadam se da će se Srpska i Federacija uspešno dogovoriti o svom zajedničkom putu ka EU u okviru Daytonske BiH, a da će sve to aminovati Srbija kao garant opstanka državne zajednice Srpske i Federacije zvane BiH.
Tesko, novi je gazda na balkanu koji je u EU i NATO-u njega ce se pitat