Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdaja Mostara ne moze oprati sav rad u vijecu od.BH Bloka
Bivša četvorka današnja tkz. trojka sami znadete da ste se prosuli i da vas ne može ni Neretva najčišća rijeka u Evropi oprati..
Zar je to novina ili iznenađenje da SDA, HDZ, i SNSD KRADU i glasove i sve što im je na dohvat ruke? Na prošlim izborima je bilo OČITO i DOKAZANO da je SDA UKRALA pobjedu Denisu Bećiroviću. I? Šta je Izborna komisija uradila? Ništa! Šefikus sjedi u Predsjednik ko Indijanski poglavica i čeka šta će mu narediti šef. Svoje mišljenje je ostavio kod kuće onog momenta kada je proglašen za tzv. "pobjednika".
Delegat u Domu naroda FBiH Aner Ž, iz reda OSTALIH naroda i narodnosti BiH, uhlje SDP-a, uvlačibuljaš Zlatka L, sada Nermina N....sam da nešti kaže!
HDZ i SDA udruzeno varaju gradjane Mostara...
Ovi samo kukaju. Kako svi ovi što se bore za narod na kraju izbore za sebe, a narodu ako nije gore, sigurno nije bolje.
Izdajnik Mostara SDP I Zuljevic
SDP NIP I NS IDALI MOSTAR
Svi se vi borite samo za fotelje i da vi ukradete sto vise, narodu je bolje bilo iza rata, stanje je nikad gore
Aner Zuljevic zvani Rajfajzen vakcina