Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamolio bih svakoga da potpiše peticiju za nezavisnu istragu UN-a na rad predsjednika Haskog Tribunala, Theodora Merona: http://www.petitions24.com/request_for_un_investigation_on_president_of_icty_mrth_meron
>kurije-.-okice< Tako kao ti pišu samo Dodikove pristalice, jer je to samo vama u interesu.
Cijeli narodi nisu mrzili jedni druge al ih je politika i lazi i obmane njihovih politicara dovela u sukob u kojem je povjerenje potisnuto ratnim strahotama. Pored politicara, profitera, i zlocinaca veliku ulogu u sirenju mrznje odigrali su i mediji i pisanja poput tvoga
zasto mujagic i tahirovic ne zatraze smjenu baraka obame??? ...pa oni imaju i moralno i zakonsko pravo na to
Jevreji sude svima a njima samo Bog moze suditi.
Treba oraganozovati službu za likvidacije kao što ima Izrael i sve koji su odgovorni za ratne zločine po kratkom postupku i kraj priče, a sve zarad mira budućih generacija.
pa morali bi pobiti najmanje 7 miliona srba da bi bili mirni...
Kurije okice, ti si neki ubaceni element. Siris mrznju prema jednom narodu. Upravo to je i bio cilj rata. Da se narod zamrzi a politicari i neki novi biznismeni isplavaju na povrsinu. Kad si tako zajeban puskicu, bombicu i nozic i u sumu. Kag tebe citam vidim ristu dzogu na malim ekranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)