Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se nadamo da ce obadva Ratna Zlocinca biti osudjeni bili zivi ili mrtvi. Karadzic i Mladic su se vec prepali i to se vidi. Karadzic je vec poludio i pojma nema sta prica. Jadovan misli da je on predstavnik svih srba a Mladic jadan sav blijed kao da nema krvi u sebi. Vidljivo je koliko se usere kukavica General kada dodje pred sudije onda glumi da je bolestan. Fuj kukavice
AMA ON JE HODAJUĆI MRTVAC, TAMAN SADA DA GA PUSTE. TEŽAK UMNI BOLESNIK. KOJI NORMALAN ČOVJEK, BEZ OBZIRA KOLIKO VOLI SVOJU ZEMLJU, SVOJ NAROD, SVOJU VJEROISPOVJEST I BILO ŠTA SVOJE, MOŽE ,,AMINOVATI,, PLANIRATI I DAVATI NAREDBU DA SE MASOVNO UBIJAJU NEDUŽNI LJUDI. TO MOŽE SAMO POTPUNO UMNO UNAKAŽEN ČOVJEK. NOSI GA U P.M I SVE NJIH, ONI GENETSKI NE MOGU DRUGAČIJE. MISLIM DA KADA ONI OSTANU SAMI SA SOBOM DOĐU DO ZAKLJUČKA DA SU SVI OPIČENI ALI JEDNOSTAVNO BOG IH UNAKAZIO I KRAJ. TREBA IH SE ČUVATI KAO BIJESNIH PASA.
Ja bih ga pustio da šeta po Sarajevu, da svaki dan gleda Vijećnicu, staru poštu, parlament, vladu BiH, Momu i Uzeira i tako redom. Naravno nebi mogao da napusti grad, sem u mrtvačkom kovčegu, a tada samo do groblja kojemu pripada!
Hahahah pa i ta dozivotna je mala kazna svakako mu je ostalo malo zivota,trebalo bi njega medju narod kome je neko izginuo pa da ga muce do smrti to bi donekle bilo malo olaksanje za narod