Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha libajo sto se potpisujes ko siroki. jel te to vuku djedovi u5ta5ki korijeni :) dedo ti je bio u5ta5a djeca ce ti biti uItrasi
sarajevo-helsingborg
Jupi Olympiacos, papa ZRINJSKI
gdje se moze pogledat gol sarajeva
mamamia, obrati paznju da sam napisao da bi po prvi put u ISTO VRIJEME 2 ex yu tima mogla uletiti. znam da su i dinamo i partizan igrali ali nije to bilo iste godine.
sad za 5 minuta u pola 2. a sta ovo ima i 4. pretkolo za ligu prvaka? jeli to vazda tako bilo? ja konto da poslije 3. ide grupna faza.
Prijatelju i Dinamo i Partizan su igrali ligu prvaka,..... Dinamo mislim 1998 a partizan možda koju godinu kasnije,..... Sjećam se da je Dinamo u skupini bio s Man. Utd., A zrinski će teško proći i slovana a kamoli grke,... iako navijam da prođu slovana, nek se nešto događa :)
kad je izvlacenje za euro ligu
ne znam za zrinjski....i ako prodju slovan, olympiakos je ipak olympiakos, izvukli su sesnutog protivnika. ali vidim da bi po prvi put i tim iz hrvatske i tim iz srbije, dinamo i partizan, u isto vrijeme mogli da ulete u grupnu fazu jer ih u trecem pretkolu cekaju lagani protivnici
tezeg nisu mogli izvuci, ode zrinjski .......