Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahaha evo je ,profesionalna hrvatica po zanimanju ;D
"Bosna i Hercegovina mora pristupiti temeljnim ustavnim promjenama." Hvala ti Željana, nismo znali.
Možda ti i Mirzeta iz Prijedora može dati još kakav savjet?!
Zovko jebi mater
Ne mora!!!
Zovko otisla da trese praznu slamu.Lakse je dogovoriti podjelu, nego dogovoriti promjenu ustava. Bez dogovora nemoze ni jedno ni drugo.
Bošnjaci su bez dogovora dva puta birali i mali 2 predsjednika. Hrvati i Srbi bez dogovora mogu napustiti BiH!
A hoće nas ove Željane, Željke ... šteta što nema Bosanskog ženskog imena sa slovom Ž, pa da budu u paketu. Željana, mogla si otići malo kod frizera
zna li ova kurvetina ustaska sta su nedavno porucili NJENI NADREDJENI u Evropskom parlamentu: NEMA ENTITETSKOG GLASANJA U BIH, JEDNA OSOBA-JEDAN GLAS, NEMA IZBORNIH JEDINICA, NEMA MAJORIZACIJE I SLICNIH SRANJA http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/parlament-eu-opomenuo-bih-necemo-uvoditi-vas-sistem-etnickog-i-entitetskog-glasanja/161110022
Otisla si iz BiH koja ti ne sve dala i sad zacepi zvaljo
Ova još puši bosanske cigare na koje se obračunava akciza.
WHo the fuck IS you ?
PArlament će imenovati kočničare ustavnih promjena ??? Pa ne može Evropski parlament određivati ustavne promjene. :)) Trebaju se očito imentovati kočničari proglašenja HZ Heceg Bosne jer je odluka o HZ HB kao zločinačkoj svega 6 mjeseci udaljena i DOTLE TREBA POSAO ZAVRŠTITI kojim bi se obezvrijedile sve žrtve te udruge ??? Koliko znam Dodik nije nego i on preporučuje podjelu Federacije na dva dijela ko i euro poslanica.
evo sta je nedavno rekao Evropski parlament JASNO I GLASNO http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/parlament-eu-opomenuo-bih-necemo-uvoditi-vas-sistem-etnickog-i-entitetskog-glasanja/161110022
ko je ova?
jebozovna :)
Cim se dokopaju funkcije proseru ko grlice de reci nesto novo tupaco!
pitao bih bh Hrvate, da li zaista mislite da je Zeljani i HDZ-u stalo do bilo čega drugog osim lične koristi?
Pitao bi Bošnjake zašto ste ljubomorni??? Hrvati u BiH nemaju jednaka prava i diskriminirani su, a vi bi da se o tome šuti? To ti je isto kad muž istuče ženu i ona hoda po selu i govori kako je muž maltertira, a onda muž kaže šta ti razaraš naš brak! Tako isto dok god Hrvati ne budu jednakopravni s ostala 2 naroda boriti ćemo se za svoje dostojanstvo i svoja prava!
@iiiv iskreno sam u dilemi da li uopste da ti odgovaram - pa ti covjece samo iznosis "zvanicni stav HDZ-a". Super vam je prica o navodnoj neravnopravnosti, a u stvarnosti kriminalni HDZ to koristi da zivi u svom malom poreskom raju, gdje kontrolise tokove novca i radi sta hoce. Ko je s njima, vjerujem da mu je dobro pa ga brani (prepoznajes li se?), a ko nije, pa nasrecu nije skupa jednosmjerna karta za Njemacku, Irsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ustaske pickurine konjusari satro ugroženi