Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navikli se ljudi da sve dobijaju guzovače,več godinama
Ovo je klasično bosansko poslovanje \"Daj mi robu pa ti dođem\". Ali nisu Austrijanci glupi kao što to kaže prethodnik \"miske\". Ovaj sistem sniježnih topova se pokreće na daljinsko upravljane. Znači, dok Austrijanac ne pritisne puljku neće ni pahulja iz tih topova izletiti. Zato se u tekstu navodi \"Također naglašavaju da samo zahvaljujući dugodišnjoj saradnji i prijateljstvu između dviju firmi, neće biti blokiran rad topova.\", što drugim riječima znači da će ih bagra iz ZIO\'84 moliti i obećavati pare samo da pokrenu sistem. Ali neka su oni povećali cijenu karata. Dno dna.
sam naprijed, svakako vise nemamo nikakav ugled niti sposobnosti. preostalo je da mi unistite i zadnje trunke nade.
koliko ima je ono karta za skijanje 30 KMica pa nije ni cudo sto zadnjih 7 godina nigdje ne skijam. Napravili su bjelasnicu samo za vlasnike apartmana (jebiga bilo se para da se kupi tamo apartman pa ima i za skupe karte). A nekad je skijanje bio narodni sport u Sarajevu. Sada nazalost samo oni koji mogu datoi 50 - 60 KMica dnevno po osobi da skijaju. Hvala bogu pa ako nista mogui gore otici sa klinjom na sankanje i da se malo prohoda a da kosta benzin i pice jer cudi me da kakvu ulaznicu jos nisu poceli da naplacuju a i to ce biti haman sam 100% siguran. Jebiga puna bjelasnica a nigdje zarade.
ako more kaka donacija ...help baznia please...Vidimo kadrovi iz 92 su jos na polozajima
kakav glup potez od strane austrijanaca, prvo dati topove bez para, drugo jos gluplje- dati bosancu topove bez para, ovo ce im bas biti skola
E jesu i oni nasli s kime ce sklapati ugovore....Ha,ha,ha,ha........
hajde da se (opet) obrukamo nek\' se oci sjaje...
Cuj iznajmili topove za snijeg a znajuci da nemaju love za to, nisu se pobrinuli prije iznajmljivanja za sponzora. Svaka cast tom ZOI-u \'84 Usra mi i sjecanje na olimpijske igre sa takvim hostaplerskim ponasanjem
Blate samo lijepo sjecanje na ZOI 84
ZOI 84 nije pivatna firma i Kanton Sarajevo treba prestati srati i platiti ove topove. Prestanite se vise preseravati sa ugledom BiH. Kantonu Sarajevo, isplatite te jebene topove ODMAH ili podnosite ostavke i u ZOI 84 i u kantonu Sarajevo. Dobiti ce te qratz vise bilo sta. Strane firme ce u buduce traziti prvo lovu, pa onda poceti sa isporukom. SRAM VAS BILO!
fakat, ako je zoi 84 u privatnom vlasnistvu ne vidim zasto bi im kanton pomagao...
ko je vlasnik firme zoi 84?
a sta reci nego nasa balkanska posla.