Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem su mailovi, a nisu problem milijarde besmislenih fotografija i videozapisa na društvenim mrežama (insta, tik tok, fb, youtube...). Kakva li je ovo ubleha i pranje para...
Ovaj članak odmah da se makne!!! Ako ovo Zineta pročita prekopače mi telefon uzduž i upoprijeko,šatro da počisti.Njoj samo treba izgovor.Saće reć da je kao postala ekološki odgovorna.Znam ja nju. Mići ovo!
Mene najviše zagađuje Klx kad otvorim a ono ogromna glava bosanskog pravoslavca, mjerim CO² u kuci skoči na 5555, moram hitno otvoriti sve prozore.
KOJE NEBULOZNE TEORIJE SVAKIH MALO SE JAVLJAJU !!! Server za pohranu podataka radi neovisno dal imao jedno slovo ili ne znam koliko GB .... POSTALO JE POMODARSTVO STVARATI NOVE TEORIJE. Sto neko rece prvo daj sve na digitalno da ne trosimo papir i unistavamo sume a sad daj sve nazad..... Ovo bas podsjeca na onu ....ja sam za mir u svijetu....
Prvo kaže štitite šume i što više koristite digitalno sadržaj. Onda kažu treba usvojiti praksu digitalnog potpisa i pečat. Telekom i EP ti daju pogodnosti ako ti elektronski dostavljaju račun. Banke forsiraju elektronsko plaćanje. Toliki projekti dobivaju novac razvoj aplikacija. Onaj Mask pustio satelite da Ukrajina ima Internet. Kažu, bolja su električna vozila. A ja da brisem mailove! MARS
Trebamo razdvajati organski od neorganskog otpada, posebno plastiku, staklo, pa onda po bojama( prozirno, tamno, zeleno,smedje..) posebno elektroniku, baterije, sve to lijepo spakovati u ekoloske kese, u Sarajevu zagusenom saobracajem naci odgovarajuce lokacije za odlaganje istog … pa treba mi dan slobodan svake sedmice da to sve odradim.
to je ono Recycle bin na desktopu?
hahahahahaha
Na kraju će dohakati čovječanstvu tehnologija, jer veći dio koristi za loše stvari i bespotrebne a i opasne
Jos ce da vam uvale porez na CO2. E robovi dragi.
Davno uveden u EU, svaka fabrika placa sto ispusta i porez na auta je baziran na ispustanju CO2.
Ovo su problemi za woke kretene, ekologe i one frajere sa punđama.
Ma nidje veze, ja sam i woke i ekolog (mada nemam pundju), ima milion stvari za rijesit prvo. Digitalnim otpadom se mozemo bavit za jedno 40 godina, lupaju gluposti. FALI HIM SERVERA.
Sta radi cigo na kompjuteru? Kopa po recycle bin