Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni nisu bili zatočeni u muzeju nego u logoru koji su napravili u prostorijama muzeja
što te nije u.b.io ma.jk.u ti je.b.e.m pa da ne možeš pričati veći zločin ispade Trusina nego Srebrenica
Ko je ubio moju tetku Eminu na kucnom pragu stana u Mostaru? A uz nju jos 1000 Bosnjaka u civilu samo nadesnoj obali pod kontrolom Hrvata........................ KOLIKO IH JE OSUDENO?
Cuj ratnog zlocina, metlom ga namlatili. Pa prilicno pravedna borba,hvo sa Risovca i Doljana granatama po narodu, a zukini po hvo zarobljenicima metlama!
Sram vas bilo kada objavljujete ovakve članke.Ćuj,pripadnici ARBiH činili zloćine.Objavljujete laži i notorne neistine.ARBiH se borila za slobodu REPUBLIKE BOSNE u kojoj sada uživamo,protiv agresora Srbije i Hrvatske.
Zaboravio je dodati da je prije toga gadjao civilne ciljeve po gradu, sto su njegove kolege, pripadnici HVO i HVe, nicim izazvani,radili i za vrijeme i poslije njegovog zarobljavanja.
ZLOCINCI JEDNI .... Genocidan narod nije ni cudo sto vav citav svijet hoce istrebiti