Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ih znam dosta iznadprosjecnih na zavodu za zaposljavanje.
Isto tako znam ih dosta dobro uhljebljenih jedva imaju i srednju ili sa osnovnom. Ovdje ti iznadprosjecnost nista ne znaci. Jedino ako si iznadprosjecan lopov i prevarant onda mozes eventualno nesto.
@tuzlak478 Moja komsinica radi u elektroprivredi tuce 1500km, a ne znam ima li i srednju.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Kapa dole gospodine
ovaj ce raditi kod notara i ici ce da ceka u redu za zk izvadak, a onda u opstinu na ovjeru dokumenata...
@Chvilla vidi se da si mali zavidni sarajlijca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pizda pederska
dobar prosjek
Nemojte biti prosjecni? Ne bi oni ali to im je domet. I ja bih radio za 100 000 KM, a ne za 800 ali eto, niko ne da.
drug ti si looood
Šta god sad govorio ne vrijedi ako nešto veliko ne uradi za ovu državu,neka učini nešto nemoguće,neko čudo,što niko do sad od prosječnih nije učinio, tek tad ova njegova priča pije vode,pa sačekati ćemo da vidimo sta ćeš ti učiniti,za par godina.Računaj i na to da ne mogu svi biti nadprosječni onda bi Amerikanci učili sve one nepotrebne stvari koje mi učimo u srednjim školama,njih ne zanima to,samo konkretno,zato se smijemo kad oni ne znaju ko je Mozart ali
Ali zato se mi patimo u siromaštvu,ali eto pametna smo nacija,države veličine pivske flaše u kojoj vlada par guzonja i pate ovaj ogromni broj stanovnika BiH od 2 miliona?
tako je profesore
Koja logika! 'nemojte biti prosjecni'? Kakav je to plan? Pa, i da ste svi pametniji od Nikole Tesle opet ce vecina da bude prosjecna - to je znacenje pojma prosjek. Prema tome, tvoj savjet nema smisla. Sjedi, 1!
"Zlatni student UNSA Harun Išerić: Nemojte biti prosječni, zavodi za zapošljavanje su prepuni takvih" Reče lik koji je diplomirao pravo.
Lahko je ovoj ublehi srat ovdje. Sve na gotovo, nikakvih drugih obaveza. Da si radio kao ja kod privatnika i išao na fakultet, pitao bih te ja za prosjek. Znaš , postoje ljudi koji imaju realni život i nemaju vremena "ganjati prosjek". Džaba ti prosjek, kad nisi prošao životnu školu.
Pravno spreman zivotno nespreman !
Nemojte biti prosječni i tralala. Da nije prosječnih, a vrijednih i poštenih, nikada se nebi izrodili nadprosječni. Zato batali priču! Države ne žive na leđima nadprosječnih, nikada nisu ni živjele! Lopovi i državni lopovi nikada ne napadaju vas, već ove koji daju najveći materijalni doprinos!
ma ovo je ubleha ba, kakav prosjek kakve trice. koga to zanima na svijetu? čovjek Harward završio i niko ga neće. čuj ovog genija... gdje to on dobi tolike desetke? da ti nemaš podlogu tj. leđa dobio bi samo čir... ako si ko Šešelj "pametan" može to... inače, zovi amidžu, dajdžu ...pusti se diploma i gluposti.
Koje glupe izjave,... šta da rade prosječni i ispodprosječni,.. da se ubiju,... jel tako rade i na razvijenom zapadu ?
Koje glupe izjave,... šta da rade prosječni i ispodprosječni,.. da se ubiju,... jel tako rade i na razvijenom zapadu ?
Je li ovo onaj iz ELSE koji se ponaša kao da mu je ELSA udruženje njega i njegovih nekoliko prijatelja !!!?? Ništa bolji nije od onih iz Studentskih pohoda!
Svaka čast momku. Problem na pravu je što profesori misle da ako naučiš njihovu knjigu (udžbenik) da si savladao tu oblast. Ako se želi kreirati ozbiljan studij onda treba da za svaki predmet bude 5-6 knjiga svjetskih autoriteta iz te oblasti. A ne kao kod nas 6 predmeta 6 knjiga na godini. Onda da bi se opravdala činjenica da za jednu knjigu nije potrebna cijela godina insistira se na učenju napamet knjige na nivou rečenice.