Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i arapi su sve prisutniji...zato im se upalila lampica
Prva recenica mu je: \"Za neke je losa vijest da je amerika tu\". Eto, nek je za tebe dobra vijest, medjutim, ti samo mislis da je to dobra vijest za tebe.. Jer, bila Amerika ili ne bila, skoro mu se isto \"hvata\", kad ste otrovni, pakosni, neradnici, nedemokrate, nesposobni i nadasve su vam jezicine otrovne!!! Sto dokazuje tvoja prva recenica dok doticni nije jos ni izasao iz BiH!!! A kako sam ja shvatila, covjek vam je rekao da se uozbiljite, takve glupave i rivalske izjave ne vode nikud!!! Trebalo bi porazmisliti o tome. Pogotovu jedne stranke koja ne bi, po svom opredjeljenju, smjela imati takve prizvuke. Amerika je uvijek bila tu, kao i Evropa, nego, kad vi mislite da nisu i osilite se, moraju da dodju i naglase vam da su tu, da vas podsjete da vas posmatraju i da vas upozore. Dzaba sve, odmah prva izjava stara prica!!! Pa, suzdrzite se od javnih rivalstava i izliva mrznje!!!
SAMO MI POJASNI KADA JE OTISLA AMERIKA IZ BIH. KOLIKO ZNAM MUP, SUD, FINANACIJE, VOJSKU, SVE VODE STRANCI PA MI TI OBJASNI GDJE SE TO VI PITATE, A I KOJU ODLUKU DONESETE TRČI U visokog PREDSTAVNIKA DA VIDITE HOČE LI DATI ZELENO SVJETLO. ŠTA VIŠE PAMETUJETE O OVOJ DRZAVI KAD ONA NEPOSTOJI, NEKA ODU STRANCI PA BI VIDJELI STO BI BILO, SRAMOTA DA NI NAKON 16 GODINA OD OKONČANJA RATA SVE JE ISTO ČAK I GORE. JA SAM IZ ZADNJE GENERACIJE KOJA SE DRUZILA ,ISLA U SKOLU ZAJEDNO, A OVI DANAS NITI SE POZNAJU NITI ZELE DA SE UPOZNAJU I STA DA OČEKUJEMO OD BUDUČNOSTI OVDJE, JEDNO VELIKO NIŠTA. ZATO ŠTO PRIJE TRENA OVA DRZAVA DA SE RASPADNE ZA DOBROBIT SVIH A POGOTOVO NASE DJECE.
Ko jos ista vjeruje ovom komunistickom krmku.
Kamo puste srece ,da je naci nekakvu;BUDALU;koja ce obnasati i raditi sve vase poslove za koje ste,vi,najveci glupaci i lajici koji se neznate snalaziti ni za ,jelom i picem a kamoli u politici,a vi da budete samo kao figure,a to ustvari i jeste i to u pravom smislu te rijeci,Tada bi BiH bila pravi raj-ali na svu nasu srecu a vasu nesrecu-jos toga nema a ni u dogledno vreme ga nec BITI,dzabe vama ceo,SVIJET;i Amerika sa svojim lajicima nista vam ,posebno ni konkretno nece i nemogu pomaci u koje uveliko uprli >ocima,usima i nogama
Mislim da ni njemu nije jasno šta je htio da kaže. Zlaja, opet driblaš samog sebe.
srna-x.com
zlatko, metnem ti ga u pakshu glatko!
i ludi loyd je tu.j.
i glavaš.
sto ovaj moze pricati da na kraju nista ne kaze? haj\' ti nama fino koji trac ispricaj?