Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelimo nezavisnu Palestinu i HERCEG-BOSNU.
E pa neces milom e hoces silom ....batina je iz raja izasla .....😇
SAD je pod Trampom postala zemlja odmetnik od međunarodnog prava.Imali su i ranije izleta ,ali sad su krenuli strmoglavo.
Kako tako međunarodno pravo je "puzalo" do 2014 godine. Te godine su SAD i neke zemlje EU odlučile da se preko ukrajine dokopaju Kavkaza i Krima, kao u WWII i Rusija je odgovorila, asimetrično -svuda po svijetu.Danas je Putin upozorio da se svijet nalazi pred "crvenom linijom" i pozvao stalne članice Vijeća sigurnosti - na ponovnu uspostavu reda i međunarodnog prava.
Vidi jedan musliman skontao da palestina postaje manja, a izrael veci... Pa mogao bi reci to palestincima i ovim islamskim drzavama i forsirati da prihvate plan dvije drzave dok jos ima ista od palestine. Sa rogatim se ne treba bosti, samo ce jos vise izgubiti palestina i palestinski narod sa ovakvim vodjama. Al eto, nek rade sta hoce.
Nema demokracije i prava jer novac vlada svijetom
Sila nikad ne pita.
Zlatko Dizdarević je čovjek koji najbolje poznaje prilike na Biskom Istoku, ne samo U BiH, nego na cijelom prostoru ex-Yu. Zato slušajte što on govori.