Proslava Božića
0
Žive jaslice u Kovačićima
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestit Bozic svim Katolicima u Bosni i Hercegovini! BH Franjevcima i cestitke za Bozic i veliko hvala sto bastine istinsko Bosanstvo puno tolerancije i ljubavi za sve.
test
U ime Isusa i krsta Hriscani su ubili i ubili i ubili?gdje je Isus tad?Gdje je ljubav i tolerancija?Ja sam ateista i sretan da sam kad vidim kako se mase ljudi manipuliraju,kazu Gospa se prikazala u Medjugorju,hehehe jeste eno je jos visi.:)
Cista idolatrija!Isus je bi protiv idolatrije i idola,sjetite se kad polomio sve idole ispred templa u Jerusalemu.Reko je pretovrili ste Bozju kucu u prodavanje vjere!Sto se tice 25 Decembra to je datum rodjenja Mitra ko i Osirisa svi su pagani slavili taj dan tako da je taj praznik samo nastavljanje paganskih praznika.
Zaboga Zeitgeist je tolika glupost da ne moze biti veca....I zar doista mislis da jedan dokumentarac moze ubiti vijeru u Isusa? Napokon je Sarajevo dobilo svoje jaslice! Cestit Bozic svim katolicima! Pozz iz Sa
@ vucko \"Bozic je tek 7. januara, Ili je pogresio novinar ili ovi sto prave tu manifestaciju... \" Ne vucko ti si pogrijesio. Ovo su jaslice koje su simbol katolickog bozica koji je 25.12. I zaista mi nije jasno zasto ZLOupotrebljavas lik vucka. Znas li ko je idejni tvorac vucka slucajno. Ma ti si jedan od onih koji su i biili za gasenje radija 202 ili je to opet uradio neko od tvojih sunarodnjaka iz istog sela. Mozda si stavio vucko jer te to podsjeca na sumu iz koje si stigao. Ako je tako izvinjavam se. Stvarno clanke poput ovoga nije potrebno komentarisati jer se zna na sta izadju komentari kad god se spomene neka religijska tema na ovom forumu,
Evo vam pogledajte ovaj dokumentarni program da naucite sve o vjerama nastanku i zloupotrebama istih u svijetske tokove kao i sve sto se desavalo i sto ce se desavati.Nakon ovg dokumentarca ce te razumjeti mnoge stvrai. Pogledajte jako korisno i poucno: http://video.google.com/videoplay?docid=3786895921955246232&ei=JywwS7joK4LsqAO7xMDdDg&q=zeitgeist+croatian+subtitle&client=safari#
Sretan Bozic svim katolickim vjernicima i ljudima dobre volje.....
Sretan Bozic svima.
Prelijepo. Ovaj grad zasluzuje biti ono sto je uvijek bio. Sarolik i multinacionalan.
Kako je samo lijepo procitati nesto ovako, citav svijet se sprema za Bozic na ovakav nacin poznate jaslice ili Betlehem....se postavlja konacno i u Sarajevu neka se vidi sta znaci multinacionalnost naseg grada.... svaka cast
sta ti tu majke ti nije jasno?
Ovo mi nije jasno? Isus je rodjen bezgresnim zacecem Marije Djevice. Sada chovjek koji se razumije u istoriju i teologiju kaze da je on kraljevsko dijete.To znaci da je on morao imati oca i majku koji su imali sex da bi imali bebu.?????
Z A S T O su dozvoljeni komentari na ovaj clanak??? :(( idioti koji zavrse analfabetske tecajeve i bave se komercijalnim kvazinovinartstvom ne treba ni da pisu o ovome kad vec ne znaju da to rade na pravi nacin. valjda ste iz dosadasnjeg iskustva mogli nauciti da ce odredjeni uskoumni posjetioci vaseg portala ukaljati svaku svetkovinu, zasto bi ova bila izuzetak. nadam se da cete ovo zaustaviti na vrijeme!
Nebi mi bili mi da sve ne ukakimo ,e papci