Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sasvim normalna pojava u aprilu za planine, padne i ode za dan dva
jedino su nezgodni ovi prelazi neki dan 26c sad 0c
jeb.. ote, kontam nova godina
Sjebala nam se klima totalno. Vocarstvo kod nas ce jos malo biti misaona imenica, nema sanse da se sacuva od mrazeva kojih ima do Maja mjeseca u nizim predjelima, o brdskim predjelima da ne govorim.
Povremeni proljetni snijeg je normalna pojava, imaju i stare sevdalinke koje o tome govore😁 Ono što nije normalno je što već godinama nema snijega u novembru, decembru i januaru.
Proljetni snijeg DA, koji ode za dan i koji nicemu i nikome ne naskodi pa cak ni vocu u cvijetu. Ako procitas pazljivo moj komentar vidjeces da sam se osvrnuo na mrazeve koji prave ogromne probleme a kojih prije ured nikad nije bilo, i da, problem je sto dvije trecine zime budu proljece, vegetacija krene rano i onda sve mraz sjebe.
haj sto pada u aprilu navikli smo al nema ga nikako kad treba padat majka mu stara januar februar suhi ko barut
Bakir kriv i za ovo
snijeg pade na behar na voće
globalno zahladenje
Povraca mi se od njega…
Sasvim normalno. Danas je prvi dan 'goveđe zime', posljednjih izdisaja zime poslije čega treba da se vrijeme stabilizuje. Tako prati kolektivno pamćenje, ali ta pravila smo mi narušili pa sada i u junu imamo vrlo hladnih dana.
Stara sevdalinka Snijeg pade na behar,na voce.Snijega je bilo uvijek u aprilu.
Od kako je ovaj Sladic postao meteorolog snijeg ce nam padati i u junu....
Hajmo Curice Hajmo Djecaci Studenti Djaci Milicajci.
Rimljani su ove prostore napustili u augustu godine tamo neke, gazeći snijeg do koljena
hajde dobro je da smo u februaru i martu uzivali na suncu uz kafu dobro smo prosli ovu zimu
Allahova kazna
raspad sistema
da pohebe usjeve ljudima...
Usjeve na planinama?