Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao državne sise ostaviti, pravi podrinjac
Ma naravno ...Ti si simbol SDA i takvi kao ti...Taman su za tebe i ti za njih
hahaha kad je trebao izac iz SDA pisali ste ovdje da je dobar posten pravedan kvalitetan hahaha
zar ovaj tromblon nije u zatvoru?
Nije,radi za BIA-u
Vehabija voli vlast
Kakav je ovo siledžija ali sreća tu je Mandža pencilin.
Skonto nema kud nego ostati u SDA. Vidis lika i sve ti jasno. Toliko su lako prepoznatljivi hahaha..
"Napuštam" BiH.
Može u trojku kao i ramo terminator.
E što ti ga Bake, Manđa i Naser šuknuše...
Hvala ti Salko, tvoja najava da ćeš napustit SDA me je skršila, nisam danima spavo, dlanovi su mi se znojili, bio bi to nenadoknadiv gobitak za BiH. E sad ostajem u državi kad nam takav politički mag neće otići. Sad će nam biti prosperitet.
1. ti dečko četiri godine nisi sazivao skupštinu iako su bio obavezan to činiti najmanje jednom godišnje. 2. tebi je mandat istekao 15. decembra 2023. 3. kadrovska politika ti je bila užasna. zanemario si tridesetogodišnje članove a sve podredio sebi probranim "fighterima" 4. i opet, kad vidim ko dolazi na tvoje mjesto, neka te.
zaboravih... "Naveo je da je suština u tome da nije zadovoljan demokratskim procesima unutar organizacije, iako nije bio kandidat." Koliko je kandidata bilo kada si ti 2019. izabran za predsjednika GO?
Ozbiljna politika je u pitanju. Iz revolta kaze da cu izaći, pa onda ipak necu
Pade mi kamen sa srca...
pa puca se lik steroidima .... vidi ga kakav je živci ko strune... sav je on zajeban lik 🤨ljut ... namrgođen, testosteron ..
Gornja Maoca je rasadiste bosnjackih politicara.
Sreca da ostajes, inace SDA bi bila u velikim problemima. Ipak si ti mozak…….al kokosiji.
Ja steteeeeeeeeeeeeeeeee u tri PM.