Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo ba komentatori. Lik je prekrsio zakon. Man'te se toga Bosnjak, ugorzen, .... Glup i tacka.
Zasto nisam pticica da letim daleko i da vidim napolju hoce li me neko :D SDA himna
@mario.brokulic upravo tako 👍 Ako nista, kockbox-er je, sta ce mu oruzje osim za privuc paznju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ovaj zadojeni vehbija mi odlucuje o buducnosti i unistava moj zivot kao i zivot mog potomstva i sto je najgore pola retardirane populacija ga podrzava. samo bjezati odavde ka zapadu ili preko attlantika i sto dalje to bolje.
Struhni sa jaranom mafijašom lažni vjerniče vehabijo
Prekrsio zakon i mora odgovarati… jarane, cista logika! Da nije krenuo roknuti gubicara u BG??
Stvarno svi nam se rugaju, e moje bošnje, borili smo se ovakvu drzavu od cirkusa
Kakav glupan
Nitko ne moze unijeto oruzje u drugu drzavu bez prethodne najave i odobrenja. Nije to nikakva novost, nito posebno poostravanje zakona. Tako je svugdje u normalnom svijetu, samo sto je bahato SDA govedo umislilo da je svugdje iznad zakona kao kod nas (ima OSA-inu iskaznicu spasi se zatvora)
Vidi mu face,jos mu fali turban i pedalina pa da bude kao braca iz Afganistana.
Kako se možete radovati što su genocidaši priveli čovjeka? Pa da se krenuo i osvetiti za zločine i rokno nekog zločinca, ja bi opet bio na njegovoj strani, a kamoli ovo...čovjek zaboravio, a i propisi pooštreni nakon Koste u Srbiji.
rijetko ODVRATAN LIK ..
Veliki privremeni gubitak za Parlament FBiH
Hoces li para još od Kantona Sarajevo SDA mišu?
Salko kont'o diplomata 😂😂😂je li sa sluzbenim autom zna li se sta 😂😂😂
Sta ce mu dozvola za pistolj? Nije nocni taksista.Treba svima sa PTSP oduzet dozvole.
Ne idite u Srbiju, ako niste na spisku za ,,zločince iz ARBiH" onda imate pištolj ili nešto slično
Kad procitam komentare uzpocvaca i trojanera tacno se osjeti koliko im pjene usta...Salko jest cudan malo ali svakome se moze desiti....drzi covjek pistolj u autu kao i mnogi....budala na svakom koraku...
Ako drži pištolj u automobilu onda ga trebaju i nasi zatvoriti kad se vrati. Tebi normalno da je pištolj u autu?
Čitam komentare i nemogu da vjerujem koliko zlobe među Bošnjacima, svakom se može da desi da jednostavno nešto zaboraviš u autu pa na granici kontaš da li si ispravan. A ovi pokoreni nametnuti trojkaši jedva čekaju da neko iz SDA napravi pogrešan korak pa kreće lavina napada i da speru svoju podanički politiku. Jesu nam komunisti ispirali mozak ovi 70 godina bratstva i jedinstva i samo ga mi Bošnjaci popušismo.
User871@ ne radi se ovdje o zlobi prema Bošnjaku, nego čisto o ismijavanju idiota koji je pošao preko granice sa oružjem. Kažeš slučajno zaboravio!?to potvrđuje još veću debilanu. I na kraju, ne vrti se svijet oko SDA care, to je samo jedna stranka oko koje se okupljaju lažne patriote i lažni muslimani, i na taj način varaju sirotinju i ograničene.
Zamisli koliki debil moras biti da napises ovakav komentar.Cuj desi se da zaboravis pistolj hahaha pa nije upaljac kralju,miris ili slicno halo to je pistolj kojeg si namjenski ponio sa sobom kontajuci ma nece me sigurno pretresati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)