Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto se Zlaja uspanicio. Raspisase tender bez crne torbe.
hahahha a što oni pljačkaju 20 godina nikom ništa joj što volim kad se gangsteri međusobno za vratove hvataju JERLAGICU ŠTOLJPI PA UPUCAJ TIHIĆA U POTKOLJENICU SAMO PAZI LEĐA MORAŠ I ZLAJU BAR KROZ PODLAKTICU sve u stilu \"sarajevskog miljea\"
Sto se SDA i SDP ne uhvate propalih preduzeca.Sta je s tim . . .Nek i nad njima Vlada uhvati brigu.Lahko je sa EP BiH . . I nije tačno da je EP BiH u gubitku.Prosle godine je ugovoreno skoro pola milijarde KM investicija. Poslove su dobili domaća preduzeća. Znači EP je ubrizgala pola milijarde KM u privredu BiH. EP nije ostvario velik čisti dobitak jer je najveci dio otisao u investicije . . Gadi mi se više ovaj SDP I SDA.
Nabijem vas na harginu i vas sto kradete i vas sto komentarisete... Mamu vam idiotsku svima bemje
Prvo: odlicni izvozni rezultati...Drugo: poslovanje s gubitkom...Znaci izvozilo se da bi se izgubilo...Pogodite preko cijih ledja, pardon - racuna za struju.
Hocemo li se ikad rijesiti Silajdzicevih lopova iz elektroenergetskog sektora? B.a.g.r.a. korumpirana, dok su na vlasti nista ne rade 10 godina, a onda kad izgube izbore hoce da proguraju svoje talove u tehnickom mandatu, posluju sa gubitkom iako su ko fol najveci izvoznik, traze poskupljenja struje, finansiraju antibosansku TV1.
jel to onaj mirza kušljugić što je mislio uzeti 100 mil KM od nekog sumnjivog investicionog fonda sa kajmanskih ostrva dok je bio na čelu NO elektroprivrede? kasnije se ispostavio da iza tog fonda stoji neki srbijanac
Ide li se u ovoj zemlji u zatvor i za šta, osim za pucanje u noge, a ni zato ne ide svako !
Na Neretvici ep BIH planira graditi mini hidroelektrane i to piše na njihovoj web stranici ali joj politčari ne daju ni to. Svaka suša može graditi te male elekttrane ali prema našim političarima SDA i SDP-u elektroprivreda to ne može.
dodik je vec rasprodao rusima za male pare.Ostalo mu je hidroenergetski potencijal-to je sljedeca pljacka! Covic,Zlajoguz,klempo,Dodik sve ce nam svabee,austrijanci i rusi poklopiti a onda ce te tek da vidite posto je struja,isto ko sto je sada kamata u bankama u Bosni troduplo veca nego u Europi
11 milijardica ulaganja u neprivatizovani energetski sektor je otislo u nepovrat! sada kada se Covic,Zlajoguz i Klempo dogovore o podjeli fotelja,odose energetski resursi stranim kompanijama zamale pare!Nije reket al bice mito!
Za sve su krivi Milosevic i Tudjman i njihova genocidna politika. Bez njih Bosnjacki dio BIH bi sad bolje zivio od Svicarske. Bosnjaci su narod rada, reda i discipline
pa kako će uraditi kad ih stalno zaustavljaju politikom i SDA i SDP. Kad je taj parlament za ep HZHB rekao da ne mogu graditi. Njima se pušta, a i privatnicima i strancima da grade.
firma je sa malom dobiti zato što je proizvodna cijena veća od prodajne. ne može elektroprivreda kao telekom sama praviti cijenu nego joj to drugi diktiraju a nemožeš na stranom tržištu ti određivat cijenu nego se uklapaš u tržišnu.
Apsolutna istina Haris pljacka elektroprivredu. Ne baljezgajte, ne bi firma bezveze zavrsila sa gubitkom iako je najveci izvoznik u BIH. Mada sumnjam da je Zlaja reket nesta puno bolji
Branko Montenegro gradi temoelektranu u Zenici. Odobrio načelnik Smajlović Njemačka firma gradi hidroelektrane na rijeci Krivaji. Mujezinović pravi pritisak na Zavidoviće i Olovo da im odobre. EFT - Vuka Hamovića gradi hidrocentralu na Neretvi, pravi termocentralu kod Doboja. Elektroprivreda HZHB izgradila hidrocentralu Mostarsko blato, gradi vjetroelektrane JEDINO DOMAĆA FIRMA ELEKTROPRIVREDA BIH NE SMIJE GRADITI NIŠTA????? Je li to cilj stranaka koje se protive napretku državne firme? Ja bi se tu malo zamislio.