Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ljubitelje teorija zavjere ovo je genijalno štivo. Međutim, na njihovu žalost stvar stoje \'malo\' drugačije. Naime, HAARP antene nikada nisu instalirane u Srbiji. Naime, jedini instalirani HAARP nalazi se sjeveroistočno od mjesta Gakona u Aljasci a projektom upravljuju Univerzitet Aljaske, US Air Force i Ratna mornarica SAD. HAARP ima površinu 14 fudbalskih igrališta i koštao je 250 miliona dolara. Fotografije HAARP-a dostupne se, a redovno se organiziraju i dani otvorenih vrata.
uvijek imajte pri ruci set za pomoć u slučaju zemljotresa. on treba da sadrži ako ste: musliman: serdžada, tespih i zlatna kašika pravoslavac: brojanica, krst i repetitorij mita o kosovu katolik: brojanica, križ i Uvod u majorizaciju sretno svima!
Švabo, mi ćemo ostati na 3,3 po Richteru, a tebi ćemo poslati onih 6-7...Kako ste ljigavi s tim mračnim komentarima..
\'Bem ti više i tog Rihtera! Ni Švabe nisu kao što su nekad bile! Zenica vapi za nekih 9-10, a oni crc samo 3,2.
@to je to mamlaze haarp nema radijacije jesil ti normalan covjece sta pises sa haarpom ako sta i rade rade na niskim rezonantnim frekvencijama skeniranje tla za rude i energente pri chemu mogu pokrenut i destabilizovat trusna podruchja sto dovede do zemljotresa chuj radijacija haarpa lolol bash me nasmija slatko jbte mada ima smisla i ovo sta zijo pricha mada bi prije svoje novce stavio na djelovanje haarpa i skeniranje tla
zemljotresi u zenici su vjerovatno od bušenja tunela vijenac zbog miniranja i velikih vibracija snažnih mašina koje utiču na pomjeranje tla jer su zemljotresi na maloj dubini (l-2 km)
PRICEKAJMO 12.10.2012 kada ce radijacija harpa biti povecana na maximum....vjeroovatno cemo vidjeti efekte tog dogadjaja....