Ponovo 3,1 stepeni prema Richteru
8
Zenicu danas pogodio i drugi zemljotres
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat jeli se urusila \"visocka piramida\",od ovih par zemljotresa sto su pogodili zenicu i okolicu...???ako nije,onda zaista to i je piramida....samo se nadam da semira ne zatrpa piramida sunca....fakat lik je lud i hrabar,a sto se tice predmeta,kao sto onaj englez rece sa ng\"jeste li pronasli ijedan predmet\"....ja mislim da se to kod nas nece nikad ni prnaci...kao ni onaj mujin sat kad je bio u avionu iznad bosne....heheh
sva se protresla uhhhh :)
zeničani su ulizice zato se ovo i dešava
niste vise zanimljivi, ko vas ferma? :D
ma samo neka drma
uvijek imajte pri ruci set za pomoć u slučaju zemljotresa. on treba da sadrži ako ste: musliman: serdžada, tespih i zlatna kašika pravoslavac: brojanica, krst i repetitorij mita o kosovu katolik: brojanica, križ i Uvod u majorizaciju sretno svima!
Trese mene ljubav trese !! :)