Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bosni bi struja trebala kostat kao gorivo u arapskim zemljama, naprimjer uae ili ksa. mi smo idioti sto trpimo sve ovo i jebene rudare zbog kojih ce poskupiti struja. i jebem mater onome ko je skonto da stavi rudnike pod ep!!!
Kako se može sve riješiti kada su radnici složni. Ima lijeka, naravno! Mi u Federaciji bi sto puta bolje živjeli da smo složni i da konačno shvatimo da Vlast ova ili neka druga (u posranoj demokratiji) misli samo na njih same i misli isključivo o tome kako što žešće običnom čovjeku zguliti kožu sa leđa. Nema više Tita koji je mislio na običnog čovjeka. Dakle, kada bismo imalli pameti da u što većem broju izađemo na ulicu i tražimo samo ono što nam pripadda mnogo bi boolju pjesmu pjevali. Sli sve dok bosancu ne dođe do mozga radiće nas kao ovce.
rudnike treba ukinuti to je samo mucenje ljudi a i ti rudari traze platu i jos kojesta.--struju neka proizvodi svako sebi ako mu treba.-ja mu nebi sisao u jamu i jos radio za zvizdicevo mjesecno primanje
Zrarade oni ipak dobro.u jami se zaradi i po 1500km. Ovo sto strajkuku se frka digla oko kasnjenja regresa. Malo i oni pretjeruju
@SKILLABABUKA Svaka čast za komentr. ,,..............zarade oni.............???? Pa neka dotdični glupan siđe samo 7 dana u jamu pa da vidi kako je. Mi bosanci smo poznati kao dradicionalno glup narod, prilog tome je i komentar dotično da rudari dobro zarade. Volimo nos gurati gdje stignemo a vrlo važno što o nečemu pojma nemamo. Dovoljno je reći rudar i pomisliti na koji najteži način zarađuju svoj hljeb. Da im je plata 10.000 KM malo je.
ja neki dan napisah da ce ih kupiti sa po dvije steke cigara. kakvi rudari i protest, sve go seljak bezubi u jami. jebe im se za pravdu, samo daj bon da mogu kupit cigara u bingu.