Četverica kandidata za reisa
0
Zenički muftija Dautović odustao od kandidature
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zašto svaki put, kada nabrajate kandidate, ne kažete da je hfz. Halil ef. Mehtić, ustvari doc.dr. pa i hfz. i ef.
mehtic smjenjen sa funkcije muftije, kavazovic radio za udbu, jedino sarajevski i travnicki, ali prednost travnickom....
ovi sto prigovaraaju za cetverica, otvorite ponekad rijecnik gramatiku itd npa ce te vidjeti da je cetverica takode poravilno, cak bilo i u vrijeme jugoslavije, i ne pricajte vise bezveze
a kad ce se cijenjeni kardinal vjecni puljic dignut sa svoje fotelje?
Zašto ne objavljujete moj komentar mislim da ni na koji način nije uvredljiv
Da se ja pitam,postavio bi onog galamdžiju M.Spahića samo da vidi koliko je ne dorastao za tu dužnost!
Sellam Muftiji Dautovicu i svim OSTALIM ISKRENIM Bosnjacima !!!
N E M A BOLJEG R*EISA OD RE*ISA CE*RICA !!! Njega bi trebalo OSTAVITI NA POZICIJI SVE DOK GENOCIDNA TVOREVINA NE BUDE U KANTI SMECA !!! KOS-ovci i UDBASI POKUSAVAJU UBACITI NJIHOVOG PIJUNA ZA UNISTENJE BOSNJAKA Re*is MUstafa Ce*ric je TAJ KOJI JEDINO ZNA RECI ISTINU SRBIMA U LICE KO I ZUKORLIC !!! PODRSKA I JEDNOM I DRUGOM !!! Ne dozvolite VISE Bosnjaci da vas UBACENi UDBASKI SRBO GENOCIDASI KOJI SAMO NOSE Bosnjacka IMENA I PREZIMENA JOS JEDAN PUT IZDAJU ILI BOLJE RECI SERVIRAJU SRBIMA GENOCIDASIMA NA TANJIRU KLA*NJA RAZNIM ZAVJERAMA I IZDAJAMA !!!
Kaze malo mu para
@Husein Bošnj... Ti si jedno veliko govno KOS-a!
Redakcijo, ye.bem vam \"cetvere\" majke nepismene svima tamo. Dokle cete vise silovati vlastiti jezik? Radite isto sto je Tudjman radio hrvatskom jeziku pocetkom 90-tih.
doc.dr.Halil hfz.ef. Mehtić, je zasigurno najozbiljniji kandidat. Samo uvezane garniture ne vole baš vijest oko njegove kandidature.
Jasno je, izabrat će Kavazovića
Neće valjda izabrati onog selja.činu, efendija. sumnjivo lice. Abdibegovica, ko da je s Marsa pao. Ima urokljive oči.
SRBI S-M-R-D-E KO POLJSKI ZAHOD!! @ADMIN, SIPU RACKU!
e nek\' ih je \"CETVERICA\", nek\' ide sve u majku