Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od srca sve najbolje mališanu..njegovoj sestri i roditeljima. Veliko hvala svima koji pomažu da mališan napreduje,i uživa.pozz iz Tuzle i sretno u budućnosti
Prelijepo dijete puno duha i snage zelim svu srecu ovoga svijeta
Stid me kad pomislim na svaki put kad sam pomislila da mi nesto fali u zivotu. Bravo mala legendo i bravo tvojim roditeljima, izmamili ste mi istovremeno i suze i osmijeh na lice.
Pogledas Ovo pa onda shvatis koliko je jadna ona sahara iznad mostara. Kad bi se samo okrenuli normali i zivotu
Drago i lijepo dijete, uvijek ces biti poseban. Ustraj u svojim zeljama i neka ti Bog podari srecu u zivotu. Pozdrav iz Rijeke
I biti ćeš bolji čovjek od svih nas,svaka ti čast dječače
Cestitam roditeljima koji se bore za dijete koje nema ruku u drzavi koju vode ljude koji nemaju glave ni osjecaj pomoci prema ovim ljudima. Nadam se da opcinski nacelnik Zenice sufinansira putne troskove za odlazak ovog malog heroja jer su djecakove zelje za plivanje jedno a finansijske mogucnost roditelja drugo.
LAFČINA !
Ovo je fenomenalno,mali sve najbolje ti želim.
Mali heroj, pun života! 👏
Sta ti je rec volja , bravo malisa samo naprijed
Legendurina. Pored njega mi "normalni" samo mali...
dusa draga
svaka cast malom princu i njegovoj porodici sve najbolje