Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BARBA IMAL RIBE?
a gdje su zenicanke, ovo skoro sve neki mlatimudani.. ;)
Pa gdje bi drugo!? Ko sarajlije na kafi? BTW Ona trojica su pravo zgodni
Ovi bazeni su preprljavi. Otišla sam 2 puta, i nikad više. Vodu mjenjaju svaka cirka 3 dana, a većina ljudi urinira u vodu nažalost.. bude i ciganije.. A za ove što se u rijekama kupaju, nemam riječi. Najsmješnije mi bude kad vidim ribara kako stoji na onom zidu gdje izlazi kanalizacija i peca.. Kontam, možda ne jede te ribe, možda peca iz hobija..al što onda jadne ribe ubija haha. Nešto sumnjam da ulovi ribu pa je odmah vrati u vodu, i sve tako čitavo vrijeme. :D
NE LAPRDAJ!!!
E nek si Caps Lock uključila, da strašnije zvučiš haha :D Imam pravo na svoje mišljenje, kao što i ti imaš na svoje. Tu bi trebala inače biti tačka. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je ovo nijedna "treba " nema guzova sve suho ?? vjezbajte radite cucnjeve a ne samo fb
A gdje ce Sarajlije :( Na Olimpijski bazen? ili na terme koje su krcate :/
Sara*** najvece selo u Evropi
i ja bi na terme da se rashadlim
nasa vnago vama teku, zagadise, grad i rijeku...
NICAZE DISMR KO POLJSKA HALA
mc stojaaaaan opaaa opaa opaaa ;DDD
Pozdrav za pink bikini !