Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suti kopile balavo,....ko vam je krv slao u ratno doba.......
Kakve rezultate postižu BH sportaši i zemlja se trese od smijeha!
@brblj ma shtas pricat lave mamlazima jal im spomenesh haarp oni odma se masona nakih dovezu i teorija zavjera neka blebecu mishevi sta oche za jedno 20 god ako prezivimo kad sve izadje na vidjelo sjetiche se nas par komentatora koji su im trubili o tome sve je to tako ocigledno da mrva logickog razmisljanja dovede do cilja ono sve se tu samo od sebe kaze samo jpga narodu je lakse bit ovca nego neko ko svojom glavom konta
http://quakes.globalincidentmap.com/
http://boce.top-forum.net/t206-shell-2013-poeinje-traziti-naftu-u-federaciji-bih-video Evo dobar rekst. Obratite pažnju na dubinu iz teksta gdje je nafta i dubine zemljotresa. Hvala
samo petkom
Jel zemljotres il bomba?
Svima onima koji se raduju zemljotresima u Zenici ili u nekom drugom gradu,pa to jos i javno objavljuju, nek se samo sjete svojih bolesnih izjava kad ih jednog dana zadesi muka i patnja, pa nek se ne pitaju otkud to, ili njihovim najmilijima. A to moze biti tako blizu, tako brzo.....pa nastavite...:))) Usput, j.e.b.e.m. MAMU svima onima koji pisu protiv ZENICE i ZENICANA!
@CoCobryce. E drug, ja taman konto napisat nešto ovako al kontam naljepiće me ovdje pa ću se bezveze iznervirat. Potpisujem napisano. Samo za laike da kažem jednu stvar. Treba da nam svima bude sumnjivo zašto su svi ovi zemljotresi ovako plitko. Kad su u pitanju priprodni zemljotrsi, odn. pomjeranje tektonskih ploča onda su pravo duboko. Nafta je u Posavini, nešto oko Mostara i interesantno Glamočko i Livanjsko polje pa eto malo potražite po internetu. Ne zaboravite da su ove godine rusi potpisali da istražuju naftu i rude u RS a zapadnjaci su dobili da rove u Fed-u. Intersantno ha? Fino su nas zakuhali i sad će lagano da nas eksploatišu. Ko nam je kriv kad smo ovce. Bleeeeee.
@Miki care moj sve zavisi na kojoj je dubini epicentar svi ovi zemljotresi koji su se osjetili kod nas su jako plitko imali epicentre sve po 2 km il 5 ev sad ovaj i na kraju krajeva nije do novinara ako oni u europsko mediteranskom seizmoloskom centru nisu u pravu onda ne znam ko je kod njih evo pise da je 3.0 po rihteru bilo nego pravo nas rove i sondiraju sa haarp-om ima haman ispod bosne jako zanimljivih rudnih nalazista oko zenice haman pogotovo pa su nas se dovezali pravo zna se vrlo dobro i x ljudi iz tog polja svjedoci tome da preko haarpa naftni i energetski lobi moze sondirat zemlju i ocitavat sastav ruda i tla sa tim niskim frekvencijama koje mogu pokrenut jpene zemljotrese ;)
priblizava se...nema, kad kola krenu nizbrdo...samo vam jos jedan jak zemljotres fali...da ste dio velikog sistema kao sto je bila Jugoslavija...imali bi se gdje i skloniti...STA AKO BUBNE JEDAN BAS JAK? kuda cete...nemate gdje...jadna vam majka...ne vole vas vase prve komsije...Srbi i Hrvati...mucnite malo tom vasom glavom...
drma drma ljulja
pa instrumenti jedva osjete takav zemljotres a kamoli ljudi
Mrzim nase novinare. MRZIM. Magnituda 2,8 se ne osjeti, a kamo li da nekog probudi. Nepismena i neobrazovana bagro za svaku glupost koja nam se desava vi ste najodgovorniji.
To je zato jer Zenicani piju uz RAMAZAN :P :d
@cigan,@ ciglane @j hikmet...ovo je za vas i za slične vama bijednici jedni. Majke mi kakvih bolesnika ima u ovoj zemlji dobro nas zemlja sve ne proguta. Kretenčine jedne ne bih vas pogledao da na ulici umirete kad ste tako nakaradni i naopaki. crknite, gori ste od stoke.