Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budemi malo realni i iskreni sami prema sebi u zenici je najmanje vjerrsih objekata niklo poljse ratau zenici citaj dzamija zenica drzi do ravnorpavnosti koja se na ulici osjeti i tulza ima slicnu sioituaciju u sarajevu je vec druga prica
zenica samo naprijed, nekad je sve islo u beograd danas u sarajevo a,l se otimamo birokraciji dokaze da niejdan politicar iz sarajeva nije dosao(sda,hdzza bih sdp) i zenica dolazi na svoje ZENICU SVOJU KAO ZJENICU OKA SVOG
Pa da nisam bio nebi ni pricao. Pola grada zivi od sverca, glavni poslodavci su trzni centri. Kina , pozorista, bazena nemate, da ne pricam o muzejima. Treba Bijeljini jos puno da postane grad pa da stigne Zenicu i Tuzlu. Sta je to iz Bijeljine izaslo poznato u zadnijh 50 godina? Ima li neki poznat pisac? Jesi li ti to stavrno ozbiljan pa nabrajas Beer Fest? Pa to ti je isto kada bi neko uvrstio Gucu u kulturu. Ali opet da se vratimo na infrastrukturu, Bijeljina uopste nema obrise grada. Ima jedna zgrada pa 150 kuca pa opet jedna zgrada.Ulice sve uske kao da su seoske. Zato polako ne trci pred rudu.Jeste Bijeljina napredovala ali se jos nemoze sa vecim gradovima u BiH porediti.
Bijeljina ispred Tuzle???? Pa nemate dvije zgrade, asfalt ste prosle godine dobili. 90% grada vam je u kucama. U kinu vam renome muzika narodnjake snima. Starvno ne mogu da vjerujem sta si provalio, hajde da si bilo koji drugi grad uzeo da se poredis.
@SRB-IN a mi bošnjaci bi trebali vjerovat tebi srbinu. nisam ni ja mislio da vam je takvo stanje ali sam danas vidio svojim ocima.prosao sam i kroz nekoliko bošnjačkih sela danas al naspram onog su gradovi.
sve to uz prigodnu pjesmu where the streets have no name
@SRB-IN evo da ga uporedim s Orahovicom jedno kraj drugoga a Orahovica 5 puta izgradjenija i uređenija
@SRB-IN ko nam kaze :) danas sam bio u Petrovu selu, ako je ono kao ostatak PC onda vam je bolje da šutite niti je sta uređeno nit izgrađeno samo visi 3-4 zastave PC-a i to je to samo vam nacionalizam uspjeva i nista vise.i moram da kazem sada se zove Bosansko Petrovo :) iako je u PC-u :)
svaka cast zenico