Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A znaš koliko zaboli ona stvar taj parlament BiH i oni tam vode računa kako da im prođe dan i da ništa neurade jer samo tako im je zagarantovano uspješan posao.
referendum za vesanje dodika 😉
referendum za vesanje dodika 😉
JA DA SAM ŽENA BILA BI VISOKOBUDŽETNA KURAVA I ŽIVJELA KO DAMA PRAVA !!! DANAS MONTENEGRO SUTRA MONTEKARLO,PREKOSUTRA IBICA
i onda se nadjes u nekakvim grabicima gola bez para i mobitela
:)))) bravo baby
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj ova lijeva na 8. slici :D ufffffffff i pampers bih joj mjenjo :D
Izgleda da si zagorio, paša, :D
ko zvornicki pashaluk :D
Ah da, sve smo zaboravili.... Olga i Suada su ustvari muškarci.
Moramo otkloniti nepotrebne birokratske prepreke koje su postavljenje pred postojeće i novoformirane pravne subjekte, a to bi sigurno moglo dovesti do novih zapošljavanja. Sve ovo bi dovelo i do boljeg ekonomskog položaja ljudi u kantonu, kvalitetnije zdravstvene zaštite, kvalitetnijeg obrazovanja. Mišljenja sam i da je ovo naše područje nedovoljno sarađivalo sa Evropskom unijom, tu prije svega mislim na projekte od regionalnog značaja na koje možemo aplicirati.
K'o na mitingu, glas'o bi za tebe :)
ma žene treba istrijebiti :) ionako su glupace,ne zna ni jedna auto voziti..kad vidim kako parkiraju auto odmah povratim ocam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)