Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatni komentari. rade jos apoteke ljudi, nije kasno ako ste preskocili terapiju. inace osjetio se i u sarajevu na visim spratovima.
sta vam je ko da se ovdje ne moze desiti kako se moze neko nadati sreci kad zeli drugima nesrecu SVI U APOTEKE
Jesu`l izginuli oni skutori dole, majku im njihovu ?! Ima boga, necete se vi tek tako izvuci..
ovo je majorizacija kroata u BiH
Narode presiti ste. Spominjat cemo ova lijepa vremena, nije jos dugo. Volio bi da je greska, ali. Zlatni narode.
Nije dobro nikako. Poceo se javljati, narode nije dobro vidjece te. Boze.
Ostali Gospa uspravna
ja kad podjem na more, z.g.u.z.i.m jednu sa istocne, a kad se vracam s mora jednu sa zapadne obale Mostara. nema boljih treba majke mi.
poj...alo se.. uh pardon, pojelo se, nema ni zaliha
A tebe interesuje cijena piletine u zapadnom Mostaru, sačekaj malo da vidim u Konzumovu katalogu, aaaa evo ga danas nemaju piletinu na ponudi žao mi je.
Da dodam ja protiv Muslimana zaista nemam ništa jer znam da je velika većina njih normalni ljudi i da samo brinu kako preživjeti razne Tihiće,Lagumdžije,Čoviće i ostale mnogobrojne parazite a jedan od parazita si i ti @SARAJLIJA plaćen si da pišeš pogrdne komentare.
haj kad se razumijes u cijene piletine, de bolan reci kolko su koke u zapadnom mostaru?
Za @SARAJLIJA mene interesuje šta sam ti loše poželio vi o nama svaki dan pišete takve gadosti sa toliko zlobe i mržnje i onda očekujete da vas netko voli.znaš nisam bio na strani Izraela i uvjek sam žalio Palestince i mislio bože šta im rade ali sad uviđam da je Izrael prava država,a što se tiče seke i majke njih nemam pa ti predlažem da odeš do istočne strane Mostara tamo je piletina pravo jeftina cc 10-20 maraka a tebi možda bude džabe.
...svi vide niko da prizna koja to gazi nas cizma...
jasta radi, u svijetu kazu 370 kilometra jugoistocno od los angelesa, znaci vezu se za veliki centar, tako se svugdje radi osim ako epicentar ne bude bas u gradu
ma gluposti znaju li gdje je tacni epicentar ili ne svugdje u svijetu kazu tacno samo ovi iz hercegovine juzno od ovoga sjeverno od ovoga toliko kilometara boze sacuvaj nek zaposle sposobne
siroki vam ode u pm, ha ustase, propast ce vam herceg bosna , hhihihi