Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@odred Samo krenite zemlja vas nestrpljivo ceka, spremna da vas vari... :)
ma samo dzihad insha\'Allah uz Allahovu s.w.t.a. pomoc ima da zauzmemo i BG a kamo li istocnu bosnu i jos nesto ovaj put nam nece trebati uvoznika neka dobro znaju prije smo imali par manjih jedinica na celu sa odredom el mudzahidin i neprijatelji dobro znaju i dobro se sjecaju i jedni i drugi nasih sposobnosti samo ovaj put je omjer malo drugaciji umjesto par manjih jedinica imat cemo pozamasan korpus :)
ma samo treba sve raditi po zakonu, a isto tako donijeti zakon o porijeklu imovine, pa cete vidjeti gamad od politicara kako bjeze ko stakori iz fotelja! samo po zakonu - cvrsta ruka i da se sporovodi bez presedana
Ista dabiceva ideologija sjedi u drzavnim organima na celu sa Spirkom svirkom kao glavnimkoordinitorom rusenja Bih a po instrukcijama Beogradskog SANU Cosica i Cace TAdicevog oca Ljube.Dabic je protocni kanalicacioni bojler sa ventilom u genocidnoj skupstini genociteta.Bh Patriote spremni budimo ovoga puta na ono sto slijedi i sve je blize spas ili nestanak bih uz pomoc Izdajnickog smeca iz sekte SDA na celu sa maloumnim izdajnikom Tihomirom.
@frrk A usput i od tebe da se ocistimo :))) @ja Ako ti je zivot dosadio i ako vec zelis da izvrsis harikiri, lakse ti je skociti negdje s mosta ili na tavanu se objesiti nego pokretati rat koji predlazes! :)
ma samo ratom istjerati dusmane koji su zaposjeli na bosnjackoj imovini dakle ovo se odnosi i na jedne i na druge satrati ih od drine do jadrana ukljucujuci i djelove crne gore koje je djuro pucar poklonio crnogorcimo
Zemlji treba samo generalna cistka od cet_nika i slicne lj_age.