Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga nama Zeljkovic dovede,blago se nama.
Zeljkovic je jedan od najvecih prevaranata, jedan od najgorih sto je KS imao
E sta ce nama Zeljkovic dovesti to nam ostaje da vidimo,ali jasno nam je da je to neki SDa kadar koji ce doci da se nabere love dok jos moze.
Opet ce to biti kadar SDA,sve je to mafija,sta drugo ocekivati od ekspertne vlade..ako dodje neko drugi ovi ce ga dokrajciti,vidi se kako su se organizovali da sruse ovu zemlju.
Utrpat ce nekog pogodnog :)
Šta će nam koji racku?
samo da ne bude kao i do sada sto si radio, iz supljeg u prazno, a vidimo kako Lukic sprovodi datu ovlast pa covjek nista ne radi ni svoj posao a kamoli taj drugi
Ne treba nam novi ministar ako je iz ove koalicije iskreno... Nek ovaj Lukic radi 2 posla, svakako mu nije mala plata...
ma ko god da dođe vi ćete ga dokrajčiti
Lazes Zeljkovicu samo tako, ko te ne zna skupo bi te platio!
dovoljno je spomenuti ime Zeljkovic i sve nam je jasno...
Ma gigant Zeljkovic ne znam je li dosao ili posao
Zeljkovicu ekspertu, ti ni obdaniste u red ne bi doveo sa svojom nesposobnom ekipom...doduse vi ste tu po zadatku da izbozite kapital nasih firmi u svoje dzepove.
garant nekopg koji će pobjeći za 2 mjeseca glavom bez obzira
Marioneta neka