Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je bolje srbima i hrvatima dati da vladaju. Znaju ljudi red, ipak se kod njih nesto radi i gradi. Kod nas samo lopovluk, kriminal, korupcija, vidite kako su nasi bosnjaci unistili ovih 24 posto. Brate, nismo mi sposobni da upravljamo ni mjesnom zajednicom a kamoli drzavom, sto jest jest.
Hahah, šege Hrvata, podobnih poturima. Oni ga izaberu k\'o sebi i onda kažu: Evo, ima Hrvat u vlasti... Sejdo Bajramović nije umro, evo ga u Sarajevu. Prodane, ali ne duše, nego ki_te, ser_onje koji su guze dali vama sunetlijama lojavim i smrd_ljivim. Eto vam ih, gu-zite ih, al nas nemojte uvjeravat da su to naši predstavnici, niko vam to ne vjeruje...
Ja ne kontam kako poslije predstavnika iz reda Hrvata (Marin), dolazi opet Hrvat? :S
dogradonacelnik kamocaji je 1977 godiste, a zivanovic 1976. imate li jos neku primjedbu lili samo naprdjujete jer nemate pametnijeg posla.
hebote vama nista ne valja, kada su izabrana dva dogradonacelnika rekose kakva su ono djeca, a sad vam ne valja ni Zeljko. ma vi sami sebi ne valjate.
Nego kad smo kod sehera, ima li bar jedan, barem skutorski Bosnjak na bilo kakvom polozaju u zapadnom ili je jos uvijek u toku naseljavanje zapadnog u cilju ostvarenja vecine, pa je to jos uvijek osjetljivo i za skutorskog Bosnjaka?
E jebi*ga, cet*nickom smecu niko ne odgovara. Da sutra komunisticka banda u gradu vecinskih potencijalnih glasaca izdajnicke druzbe Slobodana Tihica stavi krivoustog ljigavca sa Mirogoja, ovi bi rekli to je Alijin krivousti ljigavac? Stvarno ste vi cet*nici bedasti. Pa sta hocete? Svetog Savu? Moze, ali u Sumadiji.
U Sa i nema mlađeg Hrvata od Lera, mada ni on nema veze s hrvatstvom, ali se tako izjašnjava ko Gojer i Osim, da ima na broj. Al sve bi to lako - da bi se zadovoljio taj nekakav nacionalni kriterijum, pijanicu nađu... Smiješno i žalosno...
OVE KOMENTARE KAO DA PISE JEDNA OSOBA U IME SVA TRI NARODA :))))))))))))))
Ne s.eri četo, Draže ti! Vozdra
ler je cudo od covjeka. pao je pjan niz stjenu na vidikovcu 30 metara i nista mu nije bilo, ali od tada ne zna gdje je.
Dokle čemo krsčane i komuniste imat na vlasti u sarajevu? šehadet nam svima treba bit đamahirija BIH4EVER!
Zeljko nije ni Hrvat ni Jevrej, on je kulturan i obrazovan grdjanin Sarajeva i BiH i normalno da smeta primitivcima i nacionalistima. Bravo za izbor, zelim Vam uspjeh i srecu gospodine Zeljko!
Bravo, gospodin i Sarajlija. Cestitam gospodine Ler!
Sto je mlad kadar!!!