Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšiću zašto nisi od 2006.godine do 2014.godine obilazio gradove u BiH sa hrvatskom većinom.Možda su imali pravo kad su ti uveli embargo
Jbg Željko, pomislih, sada ću kad otvorim vijest ugledati hrvatskog člana PBIH na skupu u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, Ćorak, ništa od toga, neka dvoranica s 50 mjesta. Ja bih bio dosljedan svojim stavovima i barem bih prošetao kroz cijeli Mostar. Pusti šuplju Komšiću, djela te demantiraju. U najglupljoj političkoj igri u historiji BiH unazadili ste je za 20 godina. Igrajte se i dalje.
Predizborna kampanja se svodi na pljuvanje i blaćenje naroda koji bi trebao predstavljati. Kao oni su opasnost za državu. Daj nešto o ekonomiji, ulaganjima, lobiranjima. Samo mržnja. To lagano prolazi u ovoj napaćenoj zemlji. Djeca nam odoše. A vi godinama istu retoriku.
Hrvatski ćlan ima skup na istoćnoj strani, golemo.
Lik bio ambasador,načelnik,predsjedavajući i šta sve ne,stalno u fotelji već 30 godina,učestvovao skupa sa ostalima kad su pravili kantone,masakrirali ustav,ukinuli himnu i tadašnju zastavu,i donosio sve nakaradne zakone i sad priča o građanskoj državi ma legenda je..vidi se s kim je i koaliciji ublehant i demagog.
pa i dr denis je za gradjansku i bolja opcija od tebe svakako
Nemam dileme da Zeljko jeste i da se de facto bori za gradjansku drzavu, ali dokle vise ta prica? BiH nemoze niko podjeliti, to je isto cinjenica - ali je takodje cinjenica da gradjani BJEZE od neimastine, nepravde, korupcije, lose ekonomijie, obrazovanja. Zasto se o tome ne prica? Zasto samo rat rat rat?!
Bez obzira sto nisam simpatizer DF-a njihovi politicari nisu prozivani za lopovluk i korupciju za razliku od ostalih stranackih prvaka iz opozicije i pozicije.Uglavnom su patrioti to se ne moze sporiti.
Ako je Zeljko Komsic predvodnik gradjanske BiH, borit cu se protiv toga do kraja svig zivota.
I Hitleru je Njemačka bila iznad svega. Uber Alles.
DOBAR GOVORNIK I TO JE SVE,VRTI IZ SUPLJEG U PRAZNO!! PREDSTAVLJA SE KAO DEMOKRATA A KORISTI RUPU U ZAKONU DA NEKOREKTNO PREDSTAVLJA NAROD KOJI GA NIJE IZABRAO.
Vala i tvoje suplje vise pun klinac , pricas godinama tako a nismo makli sa mrtve tacke !
Ako razvale Mostar, i ako ga podijele na katolički i muslimanski, tako ide i Federacija, i država Bosna i Hercegovina. E ovo mi je vrh a oni samo idu po kako kazu muslimanskim djelovima hahahahs
Preko potpisa skuplja jmbg bakiru hahahaha
Jest pa da se opet sližeš sa SDA
3 promila u ovoj izjavi brat bratu