Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jesi odvratan !
Pa ovaj zaboliki tenkre ne moze niti svojoj zemlji pomoci a kamoli drugom ! E svasta na he he he he he da nije tragicno bilo bi smijesno he he he !
\"srblje\"...... i ti izgleda preskočio terapiju ! ? ? izgleda nestašica lijekova u 24%.....
na cemu si brate. po ovom tvom mozemo na rusiju hlado.
u parizu ejjjjjj
I OVAJ COVJEK JE UBLEHA SVAKA CAST BORIO SE U RATU AL DA IMA KAPACITETA ZA FUNKCIJU NA KOJOJ JE 0 PROMASAJ SDP-A KAO U SVEMU DO SADA
moraš tambura..... čika doktor rek*o ajde zini.............
a,što ovog ne mogu...
žaboliki dosmr ..jel vodi i Sabinetu??
TAMBURA........... TERAPIJU........... BRZOOOOOOOOOOOO
PRIJATELJI LIBIJE FRANCUSKA I ITALIJA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
bice nesta
Komsicu jel\' te nafilov\'o Lagumdzija?
??? Tambura E moj tambura :) Vidim da ti je glava napunjena nacionalizmom. Evo nek ti taj tvoj Zeljko bude dozivotni predsjednik i zelim toj istoj Bosni prosperitet kao i prethodnih par godina dok god se ne opametite ;) Eto vidis. I nisam srbin haha.
Sad ce franke u Bosanske banke ohojjjj
De ti zeljko prvo rekonstruisi nasu zemlju pa tek onda druge !