Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U čemu je tvoj problem dečko,čovjek je rođeni Sarajlija koliko znam i ratovao je u Sarajevu,odnosno po okolnim planinama,šta je problem,možda je trebao napustiti svoj grad po nalogu šuška i bobana,dečko ta priča gubi,GUUBIIIII ccc,nemaš pojma što pišeš,koji licemjer,o čemu ti, još ono Hrvatski Mostar ha ha ha haaaaa,eee nemoj mi reći da je hrvatski a ja mislio hercegovački bože d.ebila ccc, Čovjek odaje počast žrtvama ratnog zločina i tebi i to problem PS.Željko Komšić će na ovim izborima dobiti najmanje 850 000 glasova ako ne i više.
TO JE TVOJ KORPUS -LICEMJERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GDEJ SITI BIO TADA??????????????????
sram te bilo. licemjeru, jesi li osudio zločine abih, sto je sa bugojancima, tko pobi nevine ljude, zarobljenike, srami se................. Kakav licemjer, isti kao i svi u Sarajevu, dovoljni sami sebi. POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA
Sejo Potpisujem
Sejo svaka čast na komentaru. Ima nas još koji mislimo isto, samo mi nije drago što bi SDP prije koalirao s nekim od ovih koji su u vlasti nego s Našom strankom ili nekom drugom partijom lijeve orijentacije. Vladajuće lopove treba totalno poraziti ako želimo korijenite društvene promjene.
OLUJA vam ne gine sine... kad tad... spremi traktor cigance
Ama nemojte ljudi, vid\'te da je čojk potresit!
Glas za Covjeka,glas za Komsica.
Bravo Zeljko!
@ bosnasrebrna...pa kre.tenu čovjek je bio na sarajevskim ratištima, koliko ja znam, i nema nikakve veze današnjom godišnjicom
Molim vas da ne vrijedjate ovakvu veliku licnost i cestitog covjeka kao sto je Komsic, on je za mnoge politicare stepenica vise u dostojanstvu i ljudstvu. Nema ni afera iza sebe a umjeren je politicar. Pa sta bi ste vi balkanski krkani, da ima kukasti kriz na odjelu ili da pjeva po satorima ili da ima optuznicu za kriminal i pranje para pa bi onda bio po vasem ukusu? A onda znate kukati kako je ovaj ukrao ono a ovaj slagao za ono? Samo se nadam da ce on i SDP i Nasa stranka i Nova socialisticka stranka dobiti dosta glasova, jer ovi sto su vladali sve su svoje rekli. Kakvi takvi su, svi su bolji od vladajuce garniture.
Zeljko je car, svaka cast! Glasam za Covjeka!