Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF ce da podere ove sda-sdp kriminalce.Prva hapsenja do nove godine,bosanskom Sanaderu se lisice vec smijese !
Za bajke pritisnite 1, za pomoć ljekara 2.
...za niskosti, pozovite sdp :)
Bravo Željko, naš čovjek!
Klixovci naucite se prvo pa pisite, nije osnovna skola, nego Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju!
citam ove vase komentare i sve vise sam siguran da u ovoj zemlji ne treba da bude bolje sve dok tako pricate i mislite idioti osakacenog uma, obicni defektasi koji samo sjede piju kafice i ocekuju da ce bit bolje komentar imate za svakog a da pomaknete to svoje lijeno dupe i da sta poduzmete nema sanse jer se vodite po tome " neka drugi ce ".Osudjujete covjeka a nimalo niste upuceni ko je on sta je on prosao sta je pokusao da uradi.Za razliku od drugih barem mu treba dat sansu osim ako vam godi sto se desavalao prethodnih 20 godina onda idalje glasajte za iste.
jedva cekam rezultate :)
Ma ko god da pobjedi, samo ne SDA ili SDP. Pa dosta je više...
...PREMA PRVIM INFORMACIJAMA KOJE BI ŠIRA JAVNOST TREBALA ZNATI SLIJEDI DA JE OGROMNO RASPOLOŽENJE ZA SDP I TO ZBOG INFORMACIJE KOJU JE LAGUMDŽIJA DAO U JAVNOST NEKU NOĆ OKO DIJELJENJA BIH....NAROD JE KONAČNO SHVATIO I OVO JE DOKAZ...SAMO ŽELIMO VIŠE UJEDINJENJA I TO TIPA ONOG KOJI NAS JE ZADESIO TOKOM POPLAVA...SVI ZAJEDNO I UJEDINJENI NAPRIJED SAMO NAPRIJED...HVALA VAM DOBRI NARODE ŠTO STE ODLUČILI PRUŽITI PODRŠKU I OVAJ PUT OMLADINI BIH DA STANE NA SVOJE NOGE....ŠIRITE ISTINU...
...riječ je politkomesarova.
Atentat 1 http://www.youtube.com/watch?v=QXkOaH8bNK4 Atentat 2 http://www.youtube.com/watch?v=Xp84EwaZpZg Atentat 3 http://www.youtube.com/watch?v=IPZIMPIjv24
SDA ce silovati sve ostale stranke na ovim izborima. Priznali mi to ili ne, to je cinjenica. SDP i DF ce se medjusobno zakopati. A SBB sa Radoncicem moze samo biti na vlasti DisneyLand-a.
...tako će i biti...jer lagumdžija ima izniman talenat da od jedne socijaldemokratije načini pe-šes...sujetni mali skojevac...
Like
Patuljak.
...patuljci su zlajini podrepaši.
"Ljudi, idemo raditi!" hhahahahahaha
...jel ovo opet sdp-ovci pljuju po svom dojučerašnjem bogu? :))
..mladi ljudi, aveć prodane duše..."svijetla" je budućnost socijaldemokratije, ne zna se jel svjetlija ona dodikova ili ova zlajina...dno.
U Komšića jedino što valja je ova žena :P
Hahahhaha vala dobro kazes... Sve ostalo je potpuna katastrofa...
To je jedna od rijetkih duznosti koju ovaj covjek ispunjava, jer posao za koji je bio placen dva mandata nije bas ispunjavao, ili je on mislio da mu je duznost da ne radi nista!
hahahhaa bas tako, otkako je na vlasti on nista nije radio, to mu najbolje ide
ovako on svako 4 godine izadje medju narod, zadrzi se 4 minute, i onda 4 godine dobija po 6 milja na račun :)