Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde pocnite pljuvati po ovom
ovo mu je najjaci potez koji je uradio ove godine...
neka mi neko navede jednu jedinu stvar koju je on u svojim mandatima uradio za popravak stanja u drzavi?*???????
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Volim ovog zeljka samo zato jer ga niko od politicara ne voli I imace moj glas dokgod bude u politici
JEDINI KOJEG POSTUJEM.. SRETAN DAN DRZAVNOSTI SVIM GRADANJIMA KOJI ISTINSKI BOSNU I HERCEGOVINU DOZIVLJAVAJU KAO DOMOVINU,I KOJI JU VOLE,NEBITNO KAKVA JE ONA...
Hvala ti na čestitci. Želim ti da uspiješ u svojim nakanama i da se oslobodiš nekih likova iz svog bližeg i šireg okruženja - kako bi nam svima bilo mnogo bolje i sretnije!
Šta će, jugović?
Kakva je takva je pa sretan dan drzavnosti a ti Dahedrr' konju smiri se ne valja ti da tako vrijedjas ljude.Nije da ikog branim al stvarno si bolestan sto jest jest. K'o da si iz ludare pobjeg'o ,mrzis iz dna duse a da je rat prvi bi zdimio vani. Ne valja ti to da se tako javno istresas.
oooo Komšiću ipak si živ !!! ccc
On cestita, to je sve sto moze, nazalost...
Ajd Željko ne s.eri majke ti... Svi pričate kako se treba dati doprinos za jačanje i izgradnju BiH i svi ste dobri na rječima, djela su čista nepoznanica....
Misli li ovaj čovjek nekad nešto konkretno uraditi, samo nešto čestita preko medija, nešto palumudi, dosta BA šuplje hajde malo nešto konkretno uradi!
da li je čestitao i djedu s majčine strane....
Doslo je vrijeme da se konacno pokrene bosnjacko pitanje koje ce podrazumjevati entitet sa 51% teritorije u BIH. Hrvati moraju prestati majorizirati Bosnjake i da se jasno kaze NE ugnjetavanju Bosnjaka od strane katolika hrvata i pravoslavaca srba koje zdusno pomazu Batikan i drugi fasisoidni krizarski svjetski centri..
Sace te vi opet po meni al na zavnobih-u nije receno da BiH pripada gradjanima...nego da BiH nije ni "srpska ni hrvatska ni muslimanska nego i srpska i hrvatska i muslimaska"...i tada su nam drugovi vec napravili podjele...Zeljko to dobro zna...procito je sve o zavnobih-u...da ne pominjjem kako su nam tada uzeli dio jadrana...al eto hvala im jer na osnovu toga smo imali referndum 92' i povratili nezavisnost nakon vijekova...cetitamo Zeljko i mi tebi...
nije ti zavnobih uzeo dio jadrana nego ga je djuro pucar stari poklonio crnoj gori i hrvatskoj. on je djelio ko i ovi sadasnji sto misle da im je bosan babovina pa mogu da je krcme kako oni hoce.
pa ocito ne znas ko je bio glavni na zavnobih-u...zna svako da je djuro dao herceg novi i ostalo crnoj gori...zato je i imo najvecu kucu u Sarajevu..onu gdje je bila americka ambasada...na zavnobih-u se skrojila nova karta BiH...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A cika Zeljo kom su rodjeni ujak i ostali bili u Ustasama..cestita komunisticki praznik..svasta na ovom Ahiretu i Dunjaluku !
nisu los narod ovi Bosnjaci, samo ne mogu da shvate neke stvari
SRETNO USJESNO ODRZAVANJE NA ZIVOTU MEDJUNARODNOGA PROTEKTORATA - KOLONIJE BIH, TZV. MEDJUNARODNOJ ZAJEDNICI, ALI DOBRO ZNAJTE DA NICIJA DO ZORE GORJELA NIJE, A NECE NI ONO STO NARODI U TOJ KOLONIJI NE ZELE!!!!
Prije 70 g tri naroda su sjela uz kafu i dogovorila se da zajedno grade drzavu BiH i svi od toga zivjeli dobro 50g. Ta ista odluka omogucila je da 1992. BiH dobije medjunarodno priznanje. Danas ta ista 3 naroda se ne mogu dogovoriti ni oko cega jer jedan zeli kahvu, drugi kavu a treci kafu. Sretan Dan drzavnosti svima koji piju caj!! Sretan rodjendan Bosno i Hercegovino!
KOLONIJE I MEDJUNARODNI PROTEKTORATI NE SLAVE RODJNDAN, TURKINJO!!! SVAKA BUDALA BI TO TREBALA ZNATI, ALI OCITO JE DA VI NITI U TO NE SPADATE, VI STE JEDNOSTAVNO DEGENERICI I ZAOSTALI MALOUMNI PARAZITSKI ISPRDCI!!!! NISTA VISE!!!!!
Prije 70 godina kad sam ja ucio istoriju nije stvarana drzava nego republika inace da je stvarana drzava nikada nebi bila ni stvorena >>>