Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanje solidno??....A cekas MMF? Zeljkaaaaaa ko je ovde kreten? Skoro si me zavela tim pogledom..
Da je nama Bosnjacima cilj da unistimo RS mi bismo ukinuli kredit MMFa pa bi RS postala naj siromasnija u svijetu, naravno niti je izbor o MMFu bez uslova i paketa EU integracija niti bi svjetske sile dozvolile da Bosnjaci takve taktike sprovode, a da ne govorimo o dugovima koje je RS nagomilala i koje cijela BiH mora otplacivati, ovdje mislim da EBRD dug pare koje je RS potrosio a nista nije izgradio i sad se Drzava BiH drzi odgovornom
@Bender Rodriguez Drago mi je da se slazes da bi vi postali naj siromasniji na svijetu kad bi vam se ukonuo MMF, mi u Federaciji evo jos nismo ni podigli pare da vam dokazemo koliko nam ne treba! Dodik je odmah ugrabio sve jer je vec stanje bilo kriticno... Point je da bi mogli tako nesto uraditi da smo pokvareno kao vi koji to iskoristavate da zaduzujete BiH i to RS ima naj vece dugove cak su dostigli maksimum koji ste smjeli...
@mike123 Ne govori u ime nas u Federaciji jer ocigledno nisi iz Federacije, a kao sto spomenuh iznad, mi u Federaciji nismo jos podigli pare od MMFa jer nam ne trebaju dok je Dodik odmah sve zgrabio jer je stanje u RSu vec bilo kriticno, a potpisao je ono sto nije htio kako bi se pokazao kao neki mangup time sto je pozvao Bakira u restoran da to rijese. Bitno je itekako upratiti ko od stranaca sudjeluje i prisustvuje ovim sastancima i potezima, tu je kljucna informacija
Lahko je carovat uz kredit. Hajde napravi pare da ti posudis MMF-u, kozo...
Iz toga raloga smo trpjeli određena kašnjenja do početka ljeta, ali smo sada uspjeli dosta toga da iščistimo i da pratimo neku tekuću dinamiku" ------------------------------------------------------------------------------- Ko ste to mi koji ste trpjeli?Ona nije trpjela ni jedne sekunde zbog drugih. Ona dobija sve na vrijeme i ne fali joj nista.Sa ovom izjavom treba da joj vjerujete.Zena laze kad otvori usta.
Haha..a 5 miliardi duga krajem 2015. Ekonomija se drugačije računa..ulaz/izlaz robe i para..a ne sam kredit na Kredit i kamatu..
masalla , samo sto ja nekada prodjem kroz tu RS genocidnu tvorevinu i vidim koja je to sirotinja
E moj ŽELJKO , nalupeta se ti i osta živ.
Jadne su vlade i zemlje koje se hvale novim zaduživanjima. A njihovi narodi još jadniji.
transvestit zeljko, lako je tude pare trosit neradnici nesposobni...
BAkiru i Pizdiću Srpsku ZAhvalnicu ! Ti ljudi rade solidan posao za Srpsku, jop malo pa će postat ko Alija, i OSNIVAČI ! tj članovi tog udruženja sa Vučurevićem, Karađićem, Krajišnikom Mladićem i ostalih herojima.
Ja sam cijeli život bio u zabludi šta znači kad je budžet solidan. Hvala Željka što me uputi na pravi put
...stanje je vazdan solidno kad neko drugi daje novce.
monstruma, Bože sačuvaj
A sta bi sa onim kreditom od EIB-a, sto su trazili da se povrati nazad jer nemaju objasnjenje gdje je nestalo pola para?
to zeljka. samo kredit na kredit hahhs